03 / 05 / 2024

ingiltere kaçak göçmen

ingiltere kaçak göçmen

İngiltere'de kaçak göçmenlerin gelişini engellemek için hükümet sert tedbirler aldı. Buna göre ev sahipleri, ülkede kalma izni olmadığını tespit ettiği kiracılarını, mahkeme kararı olmadan evden çıkarabilecek.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Antalya'daki kaçak yapı miktarı meclis gündeminde!

Antalya'daki konut sayısı ve tespit edilen kaçak yapı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Kaş'taki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

ingiltere kaçak göçmen Haberi

ingiltere kaçak göçmen

İngiltere'de kaçak göçmenlerin gelişini engellemek için hükümet sert tedbirler aldı. Buna göre ev sahipleri, ülkede kalma izni olmadığını tespit ettiği kiracılarını, mahkeme kararı olmadan evden çıkarabilecek. Kaçak göçmenlere daire kiraladığı tespit edilenler ise 5 yıla kadar hapis cezası alabilecek. Öte yandan Manş Tüneli'nden son bir günde yaklaşık bin 700 göçmen geçiş yapmaya...