04 / 05 / 2024

inönü caddesi trafik

inönü caddesi trafik

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol - Üçkuyular Metrosu'nun yapım çalışmaları nedeniyle 2010 yılı Haziran ayında araç trafiğine kapattığı İnönü Caddesi' nin Poligon bölümünü yeniden trafiğe açıyor...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı! İşte iPhone 14 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İşte Hepsiburada'nın iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in 22 Eylül 2022 satış fiyat listesi... Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı. Peki iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

inönü caddesi trafik Haberi

inönü caddesi trafik

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol - Üçkuyular Metrosu'nun yapım çalışmaları nedeniyle 2010 yılı Haziran aymda araç trafiğine kapattığı İnönü Caddesi'nin Poligon bölümünü, bölge halkının tepkisi üzerine tekrar trafiğe açma kararı aldı. Dün itibariyle bölgede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yolun Kurban Bayramı öncesi trafiğe açılacağı öğrenildi. Böylece 2005 yılında inşaatı başlayan metro hattı nedeniyle bazı bölümleri araç trafiğine kapatılan İnönü caddesi Poligon'un da trafiğe açılması ile birlikte 8 yıllık aradan soma kesintisiz ulaşıma kavuşmuş olacak. Üçkuyular'dan Konak yönüne giden araç sürücüleri bayramdan itibaren inşaat nedeniyle oluşturulan alternatif yollara sapmadan İnönü Caddesi'ni kullanarak Konak'a ya da Konak'tan Üçkuyular'a ulaşabilecek. 


İNŞAAT 2005TE BAŞLADI


Büyükşehir Belediyesi 2005 yılında toplam uzunluğu 5.5 kilometreyi bulan Üçyol - Üçkuyular Metrosu için çalışmalara başladı. Çalışmaların sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için İzmir'in...