28 / 08 / 2024

inözü vadisi yürüyüş yolu projesi

inözü vadisi yürüyüş yolu projesi

Ankara Beypazarı ilçesi İnözü Vadisi 2. Derece Doğal Sit Alanı İnözü Deresi boyunca "Yürüyüş Yolu" yapılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıda...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Çin'deki emlak sektörü alarm veriyor! Konut stokunun temizlenmesi 10 yıldan fazla sürer...

Çin'deki emlak sektörü, yerel yönetimlerin borç sorunları ve zayıflayan küresel talepten dolayı daralmaya başladı. Bu durum konut stoklarının artmasına neden oldu.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

Yüz bakım ürünlerinde yüzde 50 fırsat! Gratis indirimleri bitmiyor! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen yüzü Gratis, sonbahar indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Şimdi Gratis’te yüz bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var. İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın taktakıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim! Büyük fırsat! Venta pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın taktakıştır altın yüzükleri herkes merak ediyor. Eklem yüzüğü olarak da bilinen yüzükler kadınların vazgeçilmez yüzükleri arasında yer alıyor. Venta pırlantada taktatıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı başladı. İşte Venta Pırlanta taktakıştır yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 

Mercedes'in amblemindeki 3 yıldız ne anlama gelir?

Mercedes'in sembolünün oluşumundan bu yana geçen süre zarfında sembolün ana hatlarında hiç değişiklik olmadı. Peki Mercedes'in sembolünde neden üç yıldız var? Üç yıldız neyi temsil ediyor? Detaylar haberimizde...

Yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen aidat konusunda sular durulmuyor. Peki yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

inözü vadisi yürüyüş yolu projesi Haberi

inözü vadisi yürüyüş yolu projesi


Ankara Beypazarı ilçesi İnözü Vadisi 2. Derece Doğal Sit Alanı İnözü Deresi boyunca "Yürüyüş Yolu" yapılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği 30 Haziran 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


İnözü Vadisi Yürüyüş yolu amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği 21 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı otuz gün boyunca askıda...