04 / 05 / 2024

inşaat mağdurları esenyurt

inşaat mağdurları esenyurt

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

EYT'de son dakika gelişmesi! Staj mağdurları için flaş formül belli oldu! 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Aktarılan son dakika detaylarına göre, staj mağdurları için yeni formül belli oldu. İşte detaylar...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Evim mağdurları için yeni yasa teklifi geliyor!

AK Parti tarafından TBMM gündemine 3 ayrı yasa teklifi getirilmesi için hazırlıklara başlandı bu kapsamda, 23 maddelik torba yasada evim mağdurları, çevre teklifleri ve muhtar maaşlarının yükseltilmesi gibi düzenlemelere yer veriliyor. 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

İzmir'de deprem mağdurları kentsel dönüşüm için çözüm bekliyor! 

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında İzmir depremi mağdurlarının kentsel dönüşüm için çözüm bekleyişlerini kaleme aldı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

inşaat mağdurları esenyurt Haberi

inşaat mağdurları esenyurt


2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi. Makrom mağdurları bir sonraki eylemlerini 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirecek.


İşte mağdurlar tarafından yapılan o açıklama:

Bugün yapmış olduğumuz eyleme katılıp destek veren tüm mağdurlara teşekkür ederiz. Bir sonraki eylem 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacaktır.


7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine katılarak destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu....