28 / 04 / 2024

ıraklı yöneticiler türk müteahhitlerden memnun mu

ıraklı yöneticiler türk müteahhitlerden memnun mu

Iraklı diplomatlar ile bir araya gelen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Coğrafi nedenlerden dolayı Irakta Türk Müteahhitler birinci sırada yer alıyor" d

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Bitcoin tarihi rekorunu kırdı! Son 4 yılda Türk Lirası değerini 22 kat yükseltti

Bitcoin, 2020 sene başından bu yana Türk Lirası cinsinden yüzde 2.140 değer kazanarak değerini, 22 kattan fazla artırdı ve tarihi bir rekor kırdı. İşte haberin ayrıntıları...

Borsa yükseliyor, Türk Lirası değer kaybediyor: Piyasalar hareketli!

Son günlerde Türk Lirası para piyasalarında değer kaybı yaşanırken, borsa ise rekor seviyelere ulaşıyor. Borsa İstanbul, yeni haftaya 6500 TL'nin üzerinde başlayarak yeni bir rekor kırdı.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Türk müteahhitlerin 2022 hedefi 50 milyar dolar!

Yurt dışında 2021 yılında 29.3 milyar dolar tutarında proje üstlenen Türk müteahhitler, hedef yükseltti. Türk müteahhitler, 2022'de 30 milyar doları aşmayı, orta vadede ise senelik 50 milyar dolarlık proje hacmini hedefliyor.

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Galatasaray Stadyum Müzesi açıldı!

Galatasaray Stadyum Müzesi açılış töreninden sonra Galatasaray Kulübünde mevcut başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan ve yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi..

Bolu Köroğlu Parkı, Türk dünyasını buluşturacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Türk Cumhuriyetleri ile ‘Köroğlu Kardeşliği’ kuracağız ve kardeş şehirler olarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

European Property Awards'ta Türk şirketlere ödül yağmuru!

European Property Awards’a 2016-2017’de bu yıl Türk konut geliştiricileri ve mimarlık şirketlerimiz bir çok ödül aldı.

Türk yatırımcılar Afrika'ya ve Uzak doğu ülkelerine yöneliyor!

Türkiye'nin komşu ülkelerle olan sorunları Türk yatırımcıları başka pazar arayışlarına yönetti, Türk yatırımcılar Afrika pazarı ve Uzak doğu ülkelerindeki pazarlara girmeye çalışıyor.

ıraklı yöneticiler türk müteahhitlerden memnun mu Haberi

ıraklı yöneticiler türk müteahhitlerden memnun mu

ORGANİZASYONDA, Bağdat Vilayet Konseyi Başkanı Ryad Nasser Abd Alrazaq, Basra Valiliği Ekonomik Komisyonu Başkanı Aqeel Al-Khalidi, Basra Valisi Ali Mohsen Al-Tamimi'yi Temsilen Raad Ali, Irak Fuarları Daire Başkanı Kamil Mukhlef Dhayea ve Amal Jaafar Al-Mafrachi ile Irak'ta inşaat Yapan Müteahhitler yer aldı. 


Toplantıda Yatırım işbirliği, Irak'ın yeniden yapılandırılması, karşılıklı alınması gereken teminatların hukuki durumunu, Irak Bankacılık ve Tapu Dairelerindeki durumları görüşüldü. Olası sorunların nasıl üstesinden gelinebileceğini konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Iraklı Yöneticiler Ülkelerinin % 70' ini Türk Müteahhitlerin Inşaa ettiğini belirttiler. 


"RAKİPLERİMİZİ GERİDE BİRAKTİK"

İki Müslüman ülkenin birçok ortak değeri olduğunu vurgulayan Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Bizde ırak demek uzak demekti, ancak şimdi Irak eskisi gibi uzak değil, karayolu bağlantısı olan en yakınımız, nitekim vizelerde...