01 / 07 / 2024

iran ile anlaşma

iran ile anlaşma

İran’ın nükleer silah üretme programını kısıtlamasına dair varılan uluslararası anlaşmanın ardından bu ülkeye uygulanan ambargolar bir bir kaldırılacak.Bu durumdan en çok yarar sağlaması beklenen ülkeler arasında Türkiye bulunuyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Kira anlaşmazlığı yüzde 133 zamla çözüldü: Arabulucuda anlaşma oranları artıyor!

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk zorunluluğu geçen ay yürürlüğe alındı ve uygulama başladı. Taraflar artık dava açmadan önce arabulucuya gidiyor. Arabuluculukta anlaşma oranları artıyor. Avukat Umut Metin, bir ev sahibi ile kiracının yüzde 133 zamda anlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.

Türkiye ile Pakistan arasında ''Köşe taşı'' niteliğinde anlaşma! Hayallerin ötesinde

Türkiye ile Pakistan arasında Mal Ticaret Anlaşması imzalandı. ''Köşe taşı'' niteliğinde olan bu anlaşma Pakistan ile Türkiye'nin kapasitesinin hayallerin ötesinde olduğuna işaret edildi.

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 

Anlaşma sağlandı! Kredi ile emekli olunacak!

SGK ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında imzalanan anlaşma ile emekli olmak isteyenlere kredi imkanı sağlanacak.

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler TBMM gündeminde!

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

iran ile anlaşma Haberi

iran ile anlaşma

İran'a uygulanan ambargoların hafifletileceği konusunu değerlendiren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç , bunun Türk mobilyacısı için fırsat olduğunu söyledi. Güleç “Yılın geri kalanında 50 milyon dolarlık ihracat yapabiliriz, İran kapısından hemen girmeliyiz” dedi.



İran’a geçen yıl mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü olarak gerçekleştirilen 368 milyon dolarlık ihracatın 2015 yılında yüzde 20’ye yakınlık bir gerileme yaşadığını hatırlatan Güleç, bu performansın dünya konjonktüründe yaşanan genel yavaşlama kaynaklı olduğunu ifade etti. Güleç “Uzun zamandır İran ekonomisi yaşadığı ambargolarla zor dönemler geçirdi. Bu ambargonun getirdiği bir diğer önemli sorun olan para transferinde yaşanan kısıtlar da hep ticari hacmimizin gelişmesinin önünde engel olarak kaldı. Türkiye mobilyacıları olarak bundan sonra açılım döneminin nimetlerinden istifade etmeliyiz. Önümüzde proaktif pazarlama, takip, ziyaret,...