18 / 05 / 2024

İş Bankası 3. çeyrek karı

İş Bankası 3. çeyrek karı

İş Bankası'nın üçüncü çeyrek net kârı, net faiz gelirleri ve ticari işlem kârındaki artışın etkisiyle bir önceki çeyreğe göre yüzde 10.9 artışla 918.14 milyon lira ile piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyalarıyla müşteri çekmeye devam eden kamu bankası Ziraat, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Merkez Bankası, 3 ayda 132 ton altın sattı!

Dünya Altın Konseyi’nin (WGC) raporuna göre, TCMB ikinci çeyrekte 132 tonluk altın sattı. İşte detaylar...

Son Dakika: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e artırdığını belirtti. Erkan, enflasyonun kısa vadede geçici artış göstereceğini, belirgin iyileşmeye kadar parasal sıkılaştırmayı kademeli olarak güçlendireceklerini kaydetti.

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…

Ziraat Bankası kartı olan herkese +3 taksit daha! Son tarih 31 Temmuz 2023…

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan tüm müşterilerine ek olarak +3 taksit imkânı daha verdiğini duyurdu. Enza Home’da yapılacak tüm alışverişlerde geçerli olacak kampanya 31 Temmuz 2023’te sona eriyor.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, Kappatur ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında; 3.000 TL para dağıtılacak. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...

İş Bankası 3. çeyrek karı Haberi

İş Bankası 3. çeyrek karı


 İş Bankası'nın üçüncü çeyrek net kârı, net faiz gelirleri ve ticari işlem kârındaki artışın etkisiyle bir önceki çeyreğe göre yüzde 10.9 artışla 918.14 milyon lira ile piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.


Bankanın üçüncü çeyrek net kârı yıllık bazda da yüzde 45 artarken, net faiz gelirleri ile net ücret ve komisyon gelirlerindeki yüksek büyüme etkili oldu.


Bankanın KAP'a açıkladığı mali sonuçlarına göre bankanın dokuz aylık net kârı yüzde 1.2 artışla 2.56 milyar lira oldu.


Garanti Yatırım Bankacılık Analisti Recep Demir, "Marj ve aktif kalitesi anlamında iyi bir çeyrek ve beklentilerden iyi bir net kâr geldi. Net kârdaki çeyreksel bazdaki artışta net faiz gelirlerinin artışı ve bir önceki çeyrekte eksi olan ticari işlem kârının daha az swap işlemi kullanılmasıyla pozitif gelmesi etkili oldu. Faaliyet giderleri...