19 / 05 / 2024

iş bankası kampanya

iş bankası kampanya

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar için dev fırsat başladı. İşCep’ten İş Bankalı olanlara 200 lira MaxiPuan fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan son 19 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 19 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 30 Nisan şeklinde açıkladığı o kampanya ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

Türkiye’nin en büyük markalarından İş Bankası, eylül ayına özel olarak yeni bir kampanya hazırladı. İş Bankası, market alışverişleri için hesaplara 400 TL yatıracağını duyurdu.

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL'ye varan MaxiPuan!

İş Bankası Maximum Kart sahipleri için sürpriz dolu bir kampanya başladı! Ağustos ayında yapacakları alışverişlerle 600 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

İş Bankası'ndan gelen müjdeli bir haberimiz var! Sizi coşturacak bu kampanya sayesinde adeta şifa bulacaksınız. Son fırsat tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlendi.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

İş Bankası son kez duyurdu! Bu parayı 30 Haziran’a kadar almazsanız hakkınız yanacak!

Her zaman birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, Maximum müşterilerine özel bir kampanya daha düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini ve son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu açıkladı.

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! 30 Haziran’a kadar adınıza tam bu kadar yatacak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan biri olan İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha yine müşterilerinin yüzünü güldürdü. İş Bankası, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

iş bankası kampanya Haberi

iş bankası kampanya

İşCep’ten İş Bankalı olanlara 200 lira MaxiPuan fırsatı sunuluyor. İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep'ten İş Bankalı olanlar kazanıyor. 

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlara, İs Bankası kartlarıyla yapacakları ilk 200 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde 200 Türk Lirası tutarında MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

İşte İş Bankası'nın MaxiPuan kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması çerçevesinde ilk kez İş Bankası müşterisi olup, aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvuru yapanlar kampanyadan faydalanabiliyor. 

Başvurusunu yapanlar için, başvuru tarihini takip eden ayın bitimine kadar yapılacak ilk 200 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde 200 Türk Lirası MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. 

Kampanya kapsamında...