02 / 05 / 2024

iş gyo beşiktaş

iş gyo beşiktaş

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş İstanbul Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde İş Kuleleri'ne taşındı...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

iş gyo beşiktaş Haberi

iş gyo beşiktaş


İş GYO tarafından yapılan açıklama;


Şirket merkezi 8 Nisan 2013 tarihinden itibaren İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi Büyükdere Cad. İş Kuleleri Kule-2, Kat: 10-11  34330 Levent - İstanbul adresine taşınmış olup, Şirketimiz bu tarihten itibaren yeni adresinde faaliyetlerine devam edecektir. Adres değişikliğinin, Ticaret Siciline tescil ve ilanına ilişkin gerekli başvuru yapılmıştır....