02 / 10 / 2024

İş GYO Yatırımı Ege Perla Salt İletişim Grup

İş GYO Yatırımı Ege Perla Salt İletişim Grup

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Konut fiyatlarındaki artış arsa yatırımını artırdı! Yatırımcılar kapış kapış arsa alıyor!

ATA Proje GYO Kurucusu Murat Gültekin, Balıkesir'in Kepsut ilçesindeki yatırım avantajlarına dikkat çekerek konut satışlarındaki düşüş, arsa yatırımlarına kaydığını belirtti.

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da yatırım değeri yüksek arsaları 60 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut, Düsseldorf’ta Nobel IMMO 24 Gayrimenkul ve Emlak Yatırım Fuarı’nda!

Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO’nun katkıları ile düzenlenecek Nobel IMMO 24 Fuarı, 27-29 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yapılacak.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 25 yıldır sektörde! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO) 25'inci yılını kutluyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, "Bugün, büyük bir heyecan ve gururla, İş GYO'nun 25'inci yılını kutluyoruz. Bu özel gün, sadece bir yıl dönümü değil, aynı zamanda çeyrek asırlık bir başarı hikayesinin, azmin ve birlikteliğin si

GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Geçtiğimiz yıl 54 yeni şirket halka arz olurken, bu şirketlerin 9’u yani yüzde 15'i GYO'lardan meydana geldi. Peki GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Gayrimenkul yatırım fonlarının projelere yatırım yapması çimento ve GYO hisselerine yarayacak!

Bakan Şimşek, SPK düzenlemesiyle, gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapabileceğini açıkladı. Sosyal medyada bu düzenlemenin GYO ve çimento hisselerine yarayacağı belirtildi. İşte o paylaşım ve yatırımcıların yorumları...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO yatırımcı ile buluşuyor! 13 -14- 15 Aralık'ta talep toplayacak!

Avrupakent GYO halka açılıyor. Merakla beklenen halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

İş GYO Yatırımı Ege Perla Salt İletişim Grup Haberi

İş GYO Yatırımı Ege Perla Salt İletişim Grup

İzmir’in gelişip ve yükselen bölgesi Bayraklı’nın yeni bir cazibe merkezi olan Ege Perla, Körfez manzarası ve özgün mimarisiyle keyifli alışverişin kapılarını açıyor.

Alışveriş, yaşam, kültür-sanat, moda ve gurme lezzetlerini buluşturan İş GYO Projesi Ege Perla Alışveriş ve Yaşam Merkezi; bünyesinde yer alan AVM, ofis ve konut fonksiyonlarıyla İzmir’in ilk karma projesi olarak öne çıkıyor. Yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanırken 26.000 metrekare kiralanabilir alanı, farklı peyzaj, mimari ve teknolojik özellikleriyle İzmir’e yepyeni bir hayat yaşatmayı amaçlıyor.

Ege Perla bir yandan Toy İzmir Ege Perla Sahnesi ile İzmir’in kültür sanat yolculuğuna öncülük ederken, diğer yandan ise İzmirlilere Big Chefs, Sir Winston ve eşsiz İtalyan lezzetlerini İzmir’e taşıyan Murano’s ile de zengin mutfak çeşitliliği sunuyor. Ege Perla...