18 / 07 / 2024

işçi sendika üye sayıları

işçi sendika üye sayıları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca hazırlanan 2020 Ocak ayı istatistikleri doğrultusunda, 13 milyon 856 bin 801 işçiden 1 milyon 917 bin 893'ü sendika üyesi.

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de hayata geçireceği otelin inşaat çalışmalarına başlıyor. 466 milyon TL'ye mal olması planlanan otel 240 odalı olarak tasarlandı.

Arçelik'ten konutlar için yeşil enerji atılımı projesi!

Arçelik Enerji Çözümleri Evi, 30 Haziran'a kadar Setur Kalamış Marina'da tüketiciler ile buluşacağı kaydedildi. Dış cephesinden içindeki mobilya ve dekoratif ürünlere kadar toplamda 1,8 ton geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Arçelik Enerji Çözümleri Evi geliyor.

Konut yatırımcıları ve gayrimenkul üreticileri için yeşil konut finansmanı önerisi!

Yeşil konut, sağlıklı, enerji verimliliği yüksek doğa dostu yaşam alanı şeklinde tanımlanabilir. Peki yeşil konut finansmanı nedir? İşte detaylar...

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de 240 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otelin maliyeti 465 milyon 747 bin TL olarak açıklandı. 

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Avrupa Birliği ortak gaz alımı için ihaleye çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği (AB), üye ülkelerin ortak doğal gaz alımı için kurulmuş olan mekanizma çerçevesinde ilk ihale sürecini de başlattı.

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

işçi sendika üye sayıları Haberi

işçi sendika üye sayıları

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca hazırlanan '6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Gereğince, İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2020 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında Tebliğ', bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türk-İş 1 milyon 18 bin 92 üye ile en fazla üyeye sahip konfederasyon oldu. Türk-İş'i 666 bin 303 üye ile Hak-İş, 184 bin 852 üye ile DİSK izledi.

Sputniknews'de yer alan habere göre;  işçilerin 28 bin 954'ünün bağımsız sendikalara, 15 bin 679'unun Ülkem-İş, 4 bin 13'ünün Tüm-İş Konfederasyonlarına üye olduğu belirlendi. Toplam sendikalı işçi sayısı 1 milyon 917 bin 893'e ulaştı. İstatistik çalışmasıyla 13 milyon 856 bin 801 işçinin yüzde 13.84'ünün sendikalı oldu tespit edildi.
Tüm iş kolları arasında genel işler işkolundaki Hizmet-İş Sendikası 302...