16 / 05 / 2024

İŞGÜMDER kaza

İŞGÜMDER kaza

İş Güvenliği Uzmanları İş Yeri Hekimleri Kalite Denetçileri Eğitimcileri ve Eğiticileri Derneği Başkanı Anıl Pehlivan gerçekleştirilen toplantıda iş kazalarının yüzde 98 'inin önlenebileceğini söyledi...

Otomobili olanlar dikkat! Yönetmeliğe göre kaza yapana resmen yüzde 200 zam geliyor!

Araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren bir haber geldi. Zorunlu trafik sigortasına zam gelecek. Yeni dönem 1 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak. İşte zamla ilgili tüm ayrıntılar…

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı sigorta gündemini değiştirdi!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan gemi sonrasında sigorta sektörünün gündemi değişti. Kaza sonrasında sigortanın önemi bir kez daha ortaya çıktı...

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

Portekizli mimar Carlos Mourao Pereira görmeden tasarım yapıyor!

Bir kaza sonucu görme yetisini kaybeden 45 yaşındaki Carlos Mourao Pereira, mekan tasarımına olan sevgisi nedeniyle mimarlık mesleğini sürdürüyor. Pereira: "Görerek yaptığım şeyleri artık duyarak, hissederek ve dokunarak yapıyorum" dedi.

Gülay Yedekçi Gülhane'deki duvarın çökmesini değerlendirdi!

Topkapı surlarının üzerindeki çarpık yapılaşmayı ve kontrolsüzlüğü anlatan mimar ve aynı zamanda CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi Gülhane'deki feci kaza sonrası açıklama yaptı.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatında güvenliği artırma çalışmaları başladı!

Üç hafta önce meydana gelen kaza sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın talepleri doğrultusunda inşaatı durdurulan Vodafone Arena'da güvenliği artırıcı çalışmalarda sona gelindi.

Yapı sektöründe nitelikli işgücü zirvesi!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), yapı malzemeleri sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi ile birlikte 2014 yılından itibaren başlattığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi.

Müteahhit ne kadar güçlüyse şehir de o kadar güçlü olur!

İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER) tarafından düzenlenen dayanışma gecesi, geçtiğimiz gün icra edildi. Geceye katılanlara çekilişle çeşitli hediyeler verildi..

Can Gürkan, facia raporunu hazırlayan bilirkişileri şikayet etti!

Can Gürkan’ın kaza sonrası rapor hazırlayan bilirkişilerden şikayetçi olduğu ve zararının tazminini istediği ortaya çıktı. Ancak savcılık madende 5 yıldır yangının bilindiğini ortaya koyan raporu hazırlayan bilirkişilerle ilgili takipsizlik verdi.

İŞGÜMDER: İş kazalarının yüzde 98'i önlenebilir!

İş Güvenliği Uzmanları İş Yeri Hekimleri Kalite Denetçileri Eğitimcileri ve Eğiticileri Derneği Başkanı Anıl Pehlivan gerçekleştirilen toplantıda iş kazalarının yüzde 98 'inin önlenebileceğini söyledi...

İŞGÜMDER kaza Haberi

İŞGÜMDER kaza

Aydın'da iş güvenliği uzmanlarının ve işyeri hekimlerinin bir araya gelmesiyle 22 Ekim'de kurulan İş Güvenliği Uzmanları İş Yeri Hekimleri Kalite Denetçileri Eğitimcileri ve Eğiticileri Derneği (İSGÜMDER), düzenlenen kahvaltılı toplantıyla tanıtıldı. Aydın İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Merkezi'nde faaliyet gösteren İSGÜMDER'in kurucu Başkanı Anıl Pehlivan, amaçlarının iş yerlerinde oluşabilecek iş kazalarının, meslek hastalıklarının en aza indirilmesi, iş günü kayıplarının önlenmesi, iş güvenliği uzmanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, işverenlerin bilgilendirilmesi, iş güvenliği kültürünün yaygınlaştırılması ve iş yaşamında verimin artırılması olduğunu söyledi. 


"HER GÜN 200'E YAKIN İŞ KAZASI GERÇEKLEŞİYOR"

 İşçi sağlığı ve iş güvenliğinin bütün çalışanları ilgilendiren, iş hayatının en temel unsurlarından birisi olduğuna işaret eden Başkan Pehlivan, "Ülkemiz, iş kazalarında Avrupa ve dünyada ilk sıralarda yer almaktadır. 


Ölümlü iş kazalarında da Avrupa'da birinci, dünyada ise...