06 / 05 / 2024

Işıklar Ambalaj gelişen pazarlar kategorisi

Işıklar Ambalaj gelişen pazarlar kategorisi

Işıklar Ambalaj Gelişen Pazarlar kategorisinde ödüle layık görüldü. İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75'in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlık altında değerlendirmeye alarak ödüllendirdi.

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Kişi başına düşen gelirde 21 yıl geriye gittik!

Türkiye, kişi başına düşen gelirde dünya sıralamasında sürekli bir gerileme yaşıyor. 1990 yılında 49. sıradayken 2000’de 67. sıraya inen Türkiye, 2022 yılında ise 78. sıraya kadar düşerek 2001 seviyesine geri döndü.

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

Son yağışlar ayçiçek gelişimini destekledi! Çiftçiler dikkat! Borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? 

Tohum ekim dönemi ve sonrasındaki yağışlarla gelişen ayçiçekleri üreticilerin yüzlerini güldürdü. Peki borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Işıklar Ambalaj gelişen pazarlar kategorisi Haberi

Işıklar Ambalaj gelişen pazarlar kategorisi

Dünya çapında 62 ülkede 64.000 çalışan ile hizmet veren ve yıllık 15.2 Milyar Euro'ya yaklaşan satış hacmi olan Lafarge, global tedarikçilerini ödüllendirdi. Işıklar Holding'in şirketi olan Işıklar Ambalaj'ı "Gelişen Pazarlar" kategorisi altındaki en iyi tedarikçi olarak seçti. Irak'taki gelişen pazarı öngörmesi ve pazara uygun çözümler üretmesi sebebiyle kazanılan ödülü, şirketin Genel Müdürü Volkan Girişken aldı.


2013 yılının ikinci çeyreğinde Erbil'de faaliyete geçen fabrika, Lafarge'ın bölgedeki en önemli tedarikçisi oldu. Girişken, Lafarge'a özel ürün geliştirmenin, kaliteli hammadde kullanımının, işçilik kalitesinin, teslimat sürelerinin ve düşük maliyetin bu ödülü kazanmalarında büyük önemi olduğunu vurguladı.


Lafarge, bu ödülle Işıklar Ambalaj'ı güvenilir, stratejik bir partner olarak konumlandırırken, iki firmanın Irak ile başlayan yurtdışı çalışmaları, gelecek iş birlikteliklerinin zeminini oluşturmaya başladı.


Dünya Devini Geride Bıraktı


Irak'ta kağıt ambalaj üretimi...