24 / 07 / 2024

İslami otel erken rezervasyon

İslami otel erken rezervasyon

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

Türkiye otel doluluk oranında Avrupa’nın sonuncusu oldu!

En iyi sezon olan temmuz, ağustos ve eylül aylarında turizm gelirleri yüzde 4.4 düşerken, Türkiye otel doluluk oranında Avrupa’nın sonuncusu oldu.

Nevşehir'de butik otel sayısı artıyor!

Osmanlı, erken Cumhuriyet ve bölgede yaşayan Rum azınlığın 19. yüzyılda ortaya koyduğu tarihi yapılarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Kapadokya bölgesi, bu değerlerin butik otel olarak turizme kazandırılmasını sağlıyor.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Turizmciler erken yağan kar nedeniyle kậrda!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan ve özellikle başkentlilerin ilgi gösterdiği Ilgaz Dağı 'nda hazırlıklarını tamamlayan otel işletmecileri, beklenenden erken yağan karın sevincini yaşıyor. Aralık ayından itibaren kayak sezonu açılıyor.

Güngör Uras: 75 tane helal otelimiz var!

Kendilerini İslami otel, tesettür oteli, muhafazakâr tatil, helal turizm adları ile tanıtan tesislerin sayısı 2002’de 5 idi. Şimdilerde 75’e çıktı. Toplam yatak kapasitesi 40 bine yaklaşan bu tesislerin özel tanıtım ve rezervasyon kanalları var...

Türkiye'de helal turizm sertifikasına sahip 75 tesis var!

Türkiye'de "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimler hizmet veren tesislerin turizmdeki payı giderek artıyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verilerine göre 75 tesis faaliyet gösteriyor...

Türkiye'deki 'İslami otel' sayısı 75'e ulaştı!

Türkiye'de kendisini "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimlerle tanıtan otel sayısı 75'e ulaştı. Otellerin bölgelere göre dağılımında Yalova ve Alanya dokuzar tesisle ilk sırada yer alıyor.

Helal otellere ilgi, tesis sayısını arttırdı!

Türkiye'de kendisini "İslami otel", "tesettür oteli", "muhafazakar tatil" ve "helal turizm" gibi isimlerle tanıtan 75 tesis hizmet veriyor. Oteller son iki yılda Türkiye'nin diğer bölgelerine de yayıldı.

Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti.

Tatil ve otel seçip satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Pek çok insan tatil planı yapmaya başladı. Tatil ve otel seçerken, havayolu, ekstra turlar ve otel kalitesine dikkat edilmeden alınan turlara başta düşük ücret ödeyip, ekstra turlar ve merkeze uzak otel sebebiyle sonradan ciddi harcamalar yapılabiliyor...

İslami otel erken rezervasyon Haberi

İslami otel erken rezervasyon

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan turizm sektöründen 2020'de 40 milyar gelir bekleniyor. Her geçen yıl hem turist sayısı hem de turizm gelirleri artarken, muhafazakar konseptli otel ve villalarda büyük ilgi görüyor. 2020'de erken rezervasyonlarla birlikte yüzde 30 dolulukla başlayan muhafazakar oteller, erken rezervasyonlarla birlikte yüzde yüz doluluk oranı bekleniyor.

Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, "www.islamiotel.com ve www.halalvilla.com sitelerimizi hayata geçirdik ve bu site sayesinde erken rezervasyon yapmak isteyen turistler yüzlerce odayı tek tıkla görüp karşılaştırıp rezervasyonlarını yapabilecekler. Muhafazakar villa ve otel konsepti son yıllarda Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Özellikle villaların dört bir yanının korunaklı olması diğer villalar tarafından görünmemesi ve 4 dilde hizmet vermesi muhafazakar villa konseptini tercih edilir kılıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen aileler İslami...