30 / 07 / 2024

İslami şartlara uygun otellere talep artıyor

İslami şartlara uygun otellere talep artıyor

Muhafazakâr aileler için uygun ortam sağlayan İslami otellere ilgi son yıllarda önemli ölçüde arttı. Geçen yıl 27 olan otel sayısı bu yıl 50'ye kadar yükseldi

Kurbanlık fiyatları tek tek açıklandı! CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatları ne kadar? 

CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatlarını tek tek açıkladı. Kurbanlık satışı yapılan marketler, veteriner, noter ve din görevlisi eşliğinde İslami usullere uygun kurban kesimi hizmeti sunuyor. İşte market market kurbanlık fiyatları 29 Mayıs 2024...

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası peş peşe duyurdu! Sabit faiz, uygun vade ve taksitle kredi veriliyor! 

Ziraat Bankası, milyonlarca çiftçiye sabit faiz ve uygun vadeyle kredi veriyor. Çiftçiler dikkat! Hemen siz de şartlara bakın! 

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden sizler de 0.99 faiz oranları ile beraber ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için bazı şartlara uygun müşteri olma şartı aranıyor.

İş arayanlara müjde! Bakanlık 8.500 liraya personel ve işçi arıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda 8.500 lira maaş ile işçi ve personel olmak mümkün. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda işçi ya da personel olmak için hangi şartlara uygun olmak gerekiyor? İşte detaylar…

Başvuranlara faizsiz geri ödemesiz 4500 lira verilecek! Başvurular ne zaman başlayacak?

Geri ödeme yok, faiz yok, başvuranlara 4500 lira destek ödemesi yapılacak. Başvuru tarihleriyle ilgili bilgiler haberimizde.. Eğer ben de 4500 lira destek almak istiyoruz diyorsanız şartlara uygun olup olmadığınızı kontrol edin. İşte detaylar...

Antarktika'da Çevre Koruma Protokolü'nün Uygulanmasına Dair Yönetmelik yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmelik kapsamında Antarktika Andlaşma Bölgesi'ndeki Türkiye Cumhuriyeti faaliyetlerinin, 2017 yılında kabul edilen Antarktika Andlaşması Çevre Koruma Protokolü'nde belirtilen şartlara uygun yürütülmesine ilişkin usul ve esasları belirlendi.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Garanti BBVA’dan taksit ödeyen konut kredisi kampanyası!

Garanti BBVA konut kredisinde yeni bir dönem hayata geçiriliyor ve belirlenen şartlara uygun kredi kullanan müşteriler taksitlerini ödüyor. 

Konut kredisi sözleşmesi şartları!

Yeni düzenleme ile konut kredisi sözleşmesinin geçerli olabilmesi için bazı şartlara uygun olarak hazırlanması gerekiyor. Sözleşmeden önce kredi kuruluşunun ön bilgilendirme formu vermesi zorunlu oluyor. İşte konut kredisi sözleşmesi şartları..

Müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesinde nelere dikkat edilmeli?

Müteahhit ile alıcı arasında yapılan gayrimenkul satış sözleşmelerinin geçerli olabilmesi için bazı şartlara uygun olması gerekiyor. Peki, müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesinde nelere dikkat edilmeli?

İslami şartlara uygun otellere talep artıyor Haberi

İslami şartlara uygun otellere talep artıyor

Yazın gelmesiyle tatil yapmak isteyenlerin otel ve tatil köyü arayışları da başladı. Herkes bütçesine ve yaşam biçimine göre mekân bakarken, son yıllarda muhafazakâr ailelere özel hizmet sunan otellere talep artış gösterdi. Vizyon Grup İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ali Menteşe, muhafazakâr otelleri daha çok İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyen ya da eşiyle birlikte rahat bir tatil geçirmek isteyen ailelerin tercih ettiğini belirterek, muhafazakâr otellerin genel turizm içindeki payının yüzde 5 civarında olduğunu söyledi.

 

OTEL SAYISI 50'YE ULAŞTI


2000'li yılların başında İslami kesime hitap eden otel sayısının beş olduğunu ifade eden Menteşe, "İslami otellerde, 2005 yılı sonrasında ciddi bir artış yaşandı. 


2014 yılında İslami otel sayısı 27'ye yükseldi. Bu sayı 2015 yılı itibariyle 50'ye ulaştı" dedi. Muhafazakâr ailelere alternatif tatil olarak sunulan İslami...