05 / 05 / 2024

İsmail Kacır

İsmail Kacır

Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aktaş, Mahmut Kayın, İsmail Kacır ortaklığıyla 200 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Yenibosna' da kuruldu.

Bakan Kacır'dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni finansman deprem bölgesindeki işletmelere bugün aktarılmaya başlandı. 

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobil olan Togg'un 2025 senesinde Avrupa yollarında görüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

İstanbul'da selzede KOBİ'lere tam 1 milyon TL'lik faizsiz kredi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada KOBİ'lerin kullanacakları 1 milyon TL'ye kadar olan kredilerin faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacağını söyledi.

SON DAKİKA! 128 fay analiz edilecek: En büyük deprem şiddeti ve deprem senaryoları oluşturulacak! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 128 fayın analizi ile elde edilecek sonuçları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Bakan Kacır'dan TÜBİTAK bursu müjdesi: Aylık 90 bin liraya yükseltildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK bursunun 46 bin 310 liradan 90 bin liraya yükselttiklerini açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

İsmail Kacır Haberi

İsmail Kacır

Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aktaş, Mahmut Kayın, İsmail Kacır ortaklığıyla 200 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Yenibosna'da kuruldu. 


Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaç ve Konu MADDE 3  :Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1-Her türlü Hafriyat işleriniyapmak,yaptırmak,gerek kendisi yapmak, gerekse taşeronlara yaptırmak. Şirket, Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıcaalmış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araçalır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2-Her nevi mesken ve işyerleri, inşaa edip satmak. İnşaatla ilgili her türlü bina yıkım ve söküm işleri yapmak, arsa ve malzeme temin etmek.Her çeşit inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikleralmak,...