27 / 04 / 2024

İsrail filistinlilerin evlerini yıktı

İsrail filistinlilerin evlerini yıktı

Filistin Kuzey Ağvar Bölgesi Sorumlusu Mutez Beşşarat, İsrail güçlerinin, Kuzey Ağvar'da buldozerlerle Filistinlilerin yaşadığı çadır ve barakalar ile hayvanları besledikleri ağılları yıktığını belirtti.

Ankara Çankaya'da mağdur memurlar evlerini istiyor! 15 bin kişi 30 senedir bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi memurlarından oluşan 3 bin 381 kişi, aileler ile beraber 15 bin kişi 30 senedir evlerini bekliyor. Konu hala çözülemedi. 

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Komşularını çileden çıkarttı! Bina sakinleri çareyi evlerini satmakta buldu

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında iki kardeş evlerinin her odasına kurdukları ses düzenekleri ile komşularını çileden çıkarttı. Bina sakinleri ise çareyi evlerini satmakta buldu. İşte filmleri aratmayan o olay...

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Ev sahiplerinin kiracılarını bazı sebeplerden dolayı evden çıkarmaları durumunda üç yıl sınırlama uygulaması yapılıyor. Bu şekilde bir uygulama yapan ev sahipleri 3 yıl boyunca evlerini kiraya veremiyorlar. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

Almanya Cumhurbaşkanı: Artan enerji fiyatlarından dolayı, yoksullar evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya!

“Artan fiyatlar nedeniyle kiralarını veya hizmet bedellerini ödemekte zorluk çeken yoksul Alman vatandaşları, evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır” diyen Almanya Cumhurbaşkanı, ülkedeki enerji krizinin boyutunu gözler önüne serdi. İşte haberin detayları..

Ev sahiplerinin kira oyunu! Kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar!

Ev sahiplerinin kira oyunu gündeme geldi. Buna göre, lüks semtte konutu bulunanlar, kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar...

Sinop'ta evlerini kaybeden vatandaşlar için konteyner evler yerleştirildi!

Sinop'ta sel felaketi sebebiyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira yardımı yapılacağını dile getiren AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, köylerinde kalmak isteyenlere de konteyner tahsis edileceğini dile getirdi.

Sel nedeniyle evlerini tahliye eden vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerine yönelik açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel nedeniyle evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve eşya yardımı yapılacağını dile getirdi.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Yangında evlerini kaybedenlere kira ve taşınma yardımı yapılacak!

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlar nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira ve taşınma yardımı yapılacak. 

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 190'ıncı defa yıktı!

Yıkımlarına devam eden İsrail güçleri, Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 190. defa yıktı...

İsrail filistinlilerin evlerini yıktı Haberi

İsrail filistinlilerin evlerini yıktı

İsrail'in Batı Şeria'nın Kuzey Ağvar bölgesinde Filistinlilerin yaşadığı 35 yapı ve ağılı yıktığı bildirildi. 


Filistin Kuzey Ağvar Bölgesi Sorumlusu Mutez Beşşarat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin, Kuzey Ağvar'da buldozerlerle Filistinlilerin yaşadığı çadır ve barakalar ile hayvanları besledikleri ağılları yıktığını belirtti. 


Beşşarat, 7 çadır ve baraka ile 28 ağılın "İsrail idaresindeki topraklarda ruhsatsız inşa edildiği" gerekçesiyle yıkıldığını, aynı yerlerin daha önce de yıkıldığını ancak sahipleri tarafından yeniden inşa edildiğini aktardı. 


Konuyla alakalı İsrail makamlarından açıklama yapılmadı. 


Ürdün sınırına komşu ve verimli topraklarıyla bilinen Ağvar bölgesinde 10 bin Filistinli yaşıyor. Beş bini Kuzey Ağvar bölgesinde yaşayan bu Filistinlilere ev inşa etme ruhsatı verilmediği için çinko baraka ve çadırlarda barınıyorlar. İsrail, bu bölgenin Batı Şeria'da kendi idaresinde bulunduğu gerekçesiyle ruhsat vermediği Filistinlilerin yapılarını sık sık...