21 / 05 / 2024

İstanbul Beykoz 5 bin dönümlük arsa ilanı

İstanbul Beykoz 5 bin dönümlük arsa ilanı

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: İstanbul'da 1,5 milyon riskli konut var!

İstanbul'daki deprem riski ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da 5,9 milyon konut olduğunu ve bu konutların 1,5 milyonunun riskli olduğunu söyledi.

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz 5 bin dönümlük arsa ilanı Haberi

İstanbul Beykoz 5 bin dönümlük arsa ilanı

İlanda verilen cep numarası arandığında da "1 milyar dolarınız varsa konuşalım" deniliyor. Arazinin 3'üncü köprü güzergahında bulunduğu belirtiliyor. İlanda araziye ilişkin görsele yer verilmezken, 5 milyon metrekarelik araziye villa için imar izninin olduğu ifade ediliyor. Arazi, bir emlak firması aracılığıyla satışta...