18 / 05 / 2024

istanbul da satılık konut fiyatları

istanbul da satılık konut fiyatları

Türkleri Londra gayrimenkul piyasasına çekmek için İstanbul’a gelen Planet International CEO’su Demosthenous, “1 milyon dolara İstanbul’da 100, Londra’da 25 metrekare ev alınıyor. Prim potansiyelinde iki şehir başabaş” dedi...

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 91 gayrimenkul!

Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 7 Temmuz 2020 Salı, 8 Temmuz 2020 Çarşamba ve 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından inşa ediliyor. Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

Deniz İstanbul Yakuplu satılık daire fiyatları!

Deniz İstanbul Yakuplu satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul'da peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

istanbul da satılık konut fiyatları Haberi

istanbul da satılık konut fiyatları


Londra'da 40 yıldır uluslararası yatırımcılara gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Planet International, Türk yatırımcıları Londra gayrimenkul piyasası konusunda bilgilendirmek üzere İstanbul’a geldi. 12 Kasım’da Türkiye’nin önde gelen bireysel ve kurumsal yatırımcılarına özel bilgilendirme semineri düzenleyecek olan Planet International CEO’su Evie Demosthenous, toplantıda “Londra gayrimenkul piyasası finansal krizler ve dünya ekonomisindeki durgunluklara rağmen, uluslararası yatırımcılar için daima güvenli bir liman konumunda; hem güvenilir hem de kazançlı bir adres. Dünyanın kültür, finans ve eğitim başkenti Londra, Türk yatırımcılara da büyük imkânlar sunuyor. Biz de Türkiye’ye bu fırsatları anlatmak için geldik” açıklamalarında bulundu. 


OFİSLERİN YÜZDE 70’İ YABANCILARDA


Londra’nın merkezindeki ofis piyasasının yüzde 70 oranında yabancı yatırımcıların elinde olduğunu vurgulayan Demosthenous, “Yabancı yatırımcılar arasında ise Ortadoğu başı çekiyor. Rusya ve Çin takip ediyor” dedi. İstanbul’la da...