18 / 05 / 2024

İstanbul genelinde yol kavşak iyileştirme projeleri

İstanbul genelinde yol kavşak iyileştirme projeleri

İstanbul Genelinde Yol, Kavşak İyileştirme ve Trafik Düzenleme Uygulama Projeleri (2 Etap) İşi ihalesi 20 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da Merter Güngören 'de gerçekleştirilecek...

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

İstanbulluların en büyük korkusu deprem! 'Büyük İstanbul depremine karşı hazırlık yapılmıyor' dendi!

Uzmanların son dönemde uyarılarını peş peşe gündeme getirdiği 'beklenen Büyük İstanbul Depremi'ne ilişkin İstanbul genelinde yapılan bir anketle çarpıcı  sonuçlar ortaya çıktı. İşte o sonuçlar...

Kiralar en çok hangi ilçede arttı? Öğrenince şok olacaksınız!

Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubatta kira fiyatı en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en azın yaşandığı ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler oldu. İstanbul genelinde ortalama metrekare kira 124 lira olurken, ortalama kira 12 bin 394 liraya yükseldi.

Kabul edildi! İstanbul'a 2 bin 125 yeni taksi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul genelinde çalışan ihtiyaç fazlası 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi kabul edildi.

İstanbul’da satılan her 2 yeni konuttan birini yabancılar aldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul genelinde markalı yeni konut projelerinde satılan her 2 konuttan birisini yabancıların aldığını söyledi.

9 günlük tatil öncesi müjdeli haber! Toplu taşımalar hangi günlerde ücretsiz olacak?

Kurban Bayramı'nda İstanbul genelinde toplu taşıma ücretsiz olacak. Peki 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplu taşımalar toplam kaç gün ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Tebernüş Kireçci soruyor: İstanbul'da son 5 yılda konut alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine "İstanbul genelinde son 5 yılda konut satın alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? Varsa hangi şirket? Hangi proje?" sorusunu yöneltti.

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

2023'e kadar 100 bin konut dönüşecek!

Türkiye genelinde riskli konutların dönüşümü hızla devam ediyor.  Sadece İstanbul’da 300 bini acil 1.5 milyon konut var. İstanbul genelinde dönüşecek 2023'e kadar 100 binden fazla konutun dönüşmesi hedefleniyor. 

KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum!

İstanbul genelinde konut projelerine hız veren KİPTAŞ projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ projelerinde son durum...

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

İstanbul genelinde yol kavşak iyileştirme projeleri Haberi

İstanbul genelinde yol kavşak iyileştirme projeleri


İstanbul Genelinde Yol, Kavşak İyileştirme ve Trafik Düzenleme Uygulama Projeleri (2 Etap) İşi ihalesi  20 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek. İhalenin gerçekleştirileceği yer İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası, İhale İşleri Müdürlüğü M. Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Merter Güngören olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için