21 / 05 / 2024

İstanbul havalimanı uçuş bilgileri dış hatlar geliş

İstanbul havalimanı uçuş bilgileri dış hatlar geliş

İstanbul Havalimanı resmen açıldı. İlk uçuşun 31 Ekim'de yapılacak yeni havalimanının açılış törenine 6 bini aşkın kişi katıldı...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul’da tam 1.500 bina durduğu yerde yıkılabilir! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, hızlı tarama testlerinin sonuçlarına göre, megakent İstanbul’da şu an 1500 civarında, durduğu yerde yıkılacak bina olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Havalimanı’nın açılışında geri sayım başladı! Hatay Havalimanı uçuşlara ne zaman açılıyor?

Hafta başında peş peşe yaşanan depremlerden ağır hasarlar alarak uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’nda onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İGA’dan yapılan yazılı açıklamalarda, bu çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

Yolcu hacmine göre son üç yıldır Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı,  bu bölgede 25 Kasım-1 Aralık arasında en çok uçuşun gerçekleştirildiği havalimanı oldu.

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı EUROCONTROL'e göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak ön plana çıktı.

İstanbul havalimanı uçuş bilgileri dış hatlar geliş Haberi

İstanbul havalimanı uçuş bilgileri dış hatlar geliş

İstanbul Havalimanı bugün düzenlenen törenle resmen açıldı. Havalimanı açılış törenine 6 bini aşkın kişi katıldı. Resmi açılış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Herkes tarafından ilk planlandığı güncen bu yana merak edilen yeni havalimanının adı da belli oldu. Havalimanının adı " İstanbul " olarak açıklandı. 

İstanbul Havalimanı resmen açıldı ancak ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak. İşte İstanbul Havalimanı uçuş bilgileri; 

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş 31 Ekim'de saat 11:30'da yapılacak. İlk uçuş Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Ankara seferi olacak. THY ilk seferini Boeing 777 tipi geniş gövdeli uçakla icra ederken, ikinci sefer ise Boeing 737-800 tipi uçakla Ercan Havalimanı'na olacak.

Havalimanına ilk iniş yapacak olan Ankara-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının saat 14.15'de piste teker koyması planlanıyor. THY, İstanbul havalimanından Ankara, Ercan ve Bakü...