02 / 05 / 2024

istanbul havalimanı uçuş

istanbul havalimanı uçuş

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

İstanbul Havalimanı'nda sefer başarısı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan ilk üç günde yapılan seferlerin büyük bir başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

İstanbul Havalimanı varışlı ilk uçak piste teker koydu!

Türk Hava Yolları'nın ilk uçuşunu Ankara'ya gerçekleştiren uçağı, başkent Ankara'dan İstanbul Havalimanı'na geldi. 

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş bugün!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan havalimanında ilk uçuş bugün saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul Havalimanı devletleri birbirine bağlayacak!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı açıldı. İstanbul'un 3'üncü havalimanı, 60 devletin Türkiye üzerinden birbirine bağlanmasını sağlayacak.

İstanbul Havalimanı resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da inşa edilen ve herkes tarafından adının ne olacağı merak edilen 3. havalimanın adını açıkladı. Erdoğan havalimanına "İstanbul" adının verildiğini söyledi...

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Havalimanı’nın açılışında geri sayım başladı! Hatay Havalimanı uçuşlara ne zaman açılıyor?

Hafta başında peş peşe yaşanan depremlerden ağır hasarlar alarak uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’nda onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İGA’dan yapılan yazılı açıklamalarda, bu çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

Yolcu hacmine göre son üç yıldır Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı,  bu bölgede 25 Kasım-1 Aralık arasında en çok uçuşun gerçekleştirildiği havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!

İstanbul Havalimanı, faaliyete geçmesinin ardından geçtiğimiz dört senede küresel salgına rağmen 164,1 milyon yolcuyu ağırlamışken uçulan nokta sayısı 262'ye yükseldi. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı rekorunu tazeledi! Avrupa'nın zirvesine çıktı

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın yayımladığı verilere göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı seçildi. İstanbul Havalimanı, 19-26 Eylül’de bin 286 uçuş gerçekleştirdi. İşte detaylar…

istanbul havalimanı uçuş Haberi

istanbul havalimanı uçuş

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma operasyonu kapsamında her iki havalimanının 12 saat süreyle uçuşlara kapatılması sonrası İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar başladı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Havalimanı'ndan ilk iç hat uçuşu yapıldı. Ankara'ya yapılacak sefer 14:26 itibariyle havalandı. İlk uçuşun ardından diğer uçuşlar da normal seyrine girdi ve İstanbul Havalimanı hizmete açıldı.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınması ile ilgili açıklamalarda bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Gece yarısına kadar sürmesi planlanan taşınmayı biz 11.00 itibariyle bitirmiş olduk. Ve tüm kapalı yollar trafiğe açıldı" diye konuştu.

Ankara'ya gidecek yolculara ilk uçuş anısına hediye takdim eden THY Genel Müdürü Bilal Ekşi şu açıklamada bulundu: "Taşınma beklediğimizden de çok iyi neticelendi. Gece yarısına kadar sürmesi planlanan taşınmayı biz...