08 / 05 / 2024

istanbul iş kazaları

istanbul iş kazaları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin açıkladığı rakamlar, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alan İstanbul’un iş kazalarının adeta başkenti olduğunu ortaya koydu.

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumunda sektör temsilcileri ile depreme dirençli İstanbul için bir çatı altında bir araya gelecekler. 

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

Dikkat! İstanbul için kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapor, güney ve batı bölgelerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yakın, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin altında seyredeceğini öngörüyor. Ayrıca İstanbul Valiliği'nden önemli bir uyarı geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Zonguldak ve İstanbul sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 32294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararların detayları...

İstanbul büyük depreme nasıl hazırlanacak? Bakan Özhaseki tek tek açıkladı: İstanbul için yasa taslağı geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki riskli yapılara dikkat çekerek, megakentin depreme hazırlanması için yapılacakları tek tek açıkladı. İstanbul için yasa taslağı hazırlığı da başladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

istanbul iş kazaları Haberi

istanbul iş kazaları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin açıkladığı rakamlar, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alan İstanbul’un iş kazalarının adeta başkenti olduğunu ortaya koydu.

İstanbul’da 2009’da 8 bin 900 iş kazası meydana gelirken, geçen yıl bu rakam 38 bin 539’a çıktı. Çelik, 2014 içinde İstanbul’da 930 inşaatın denetlendiğini, 450’sinde işin durdurulduğunu ve işyerlerine 5 milyon 543 bin 303 TL idari para cezası uygulandığını bildirdi. İş sağlığı ve güvenliğine ilişkin rakamlar, son yıllarda uçaklarla ilgili yaşanan kazalarda yaşanan artışı da gündeme getirdi. Çelik, İstanbul’da her türlü uçak kazası sonucu meydana gelen travma sayısını 2009’da 8, 2010’da 17, 2011’de 26 ve 2012’de ise 99 olarak açıkladı. Bir soru önergesini yanıtlayan Çelik, İstanbul’un iş kazası bilançosunu açıkladı.


5.5...