05 / 05 / 2024

istanbul karla mücadele çalışmaları

istanbul karla mücadele çalışmaları

Fuat Soyal, kar ve buzla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Soyal, vatandaşların gidecekleri yere huzurlu şekilde ulaşabilmeleri için KGM olarak birçok önlem aldıklarını bildirdi

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bakan Fatih Dönmez resmen açıkladı: Elektrik faturaları 1 ay ertelenecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, karla mücadele kapsamında elektrik kesintisi yaşanan Isparta'da elektrik faturası tahsilatını 1 ay süreyle erteleneceğini duyurdu.

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

İstanbul'un dönüşüm maliyeti 500-600 milyar TL!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kentsel dönüşümün topyekun mücadele, birlikte çözüm bulmak ve devlet kaynaklarının aktarımına bağlı olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, İstanbul'un dönüşüm maliyetinin 500-600 milyar Türk Lirası olduğuna dikkat çekti.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele tam gaz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlatılan kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Türkiye'nin Gazze'de yaptırdığı hastane koronavirüsle mücadele için hizmete başladı!

TİKA, Gazze'deki en büyük Türk hastanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Kovid-19'la mücadele amacıyla Filistin makamlarına devretti

Bogota'da Covid-19 ile mücadele kapsamında sahra hastaneleri kuruldu!

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da Covid-19 ile mücadele kapsamında sahra hastaneleri kuruldu.

istanbul karla mücadele çalışmaları Haberi

istanbul karla mücadele çalışmaları


Karayolları Genel Müdürlüğü, kar ve buzla mücadele hizmetlerini 7 bin 856 personelle 416 merkezden yürütüyor.


Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar ve buzla mücadele hizmetlerini 7 bin 856 personelle 416 merkezden yürütüyor. 


KGM Tesisler ve Bakım Dairesi Başkanı Fuat Soyal, kar ve buzla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Soyal, vatandaşların gidecekleri yere huzurlu şekilde ulaşabilmeleri için KGM olarak birçok önlem aldıklarını bildirdi. 


KGM'nin bu kış kar ve buzla mücadele hizmetlerini Türkiye genelinde 416 merkezden yürüttüğünü dile getiren Soyal, şöyle devam etti:


"Bu merkezlerde 6 bin 200 adet kar ve buzla mücadele eden ekip, ekipman ve makina bulunuyor. 7 bin 856 personel de 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor ve her an göreve hazır bekliyor. Personel, ekip ve ekipmanın yanısıra 186...