28 / 04 / 2024

istanbul konut satışı

istanbul konut satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Fatih'te 485 bin TL'ye daire satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı...

Yabancı yatırımcının ilk tercihi İstanbul oldu!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, yabancı yatırımcıların konut tercihinde İstanbul’un ilk sırada yer aldığını ve Türkiye’de yabancıya satılan her iki konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini belirtti.

En çok konut satılan il İstanbul oldu!

Hükümetin başlattığı kolay kredi desteği ile beraber konut satışları yüzde 124.3’lük bir artışla tüm zamanların rekorunu kırdı. Konut satışlarında İstanbul ise en yüksek satış rakamına ulaştı.

İstanbul'da konut satışları 2020'nin ilk yarısında 106 bini geçti!

İTO tarafından yapılan "Pandemetre" araştırması, yılın 7 ayı geride kalırken, özellikle düşük faizli kredilerle tüketicinin ertelenen talebi birleşince koronavirüs salgınına rağmen piyasaların çabuk toparlanmaya başladığını gösterdi. 

Yabancı yatırımcı en çok İstanbul'dan konut aldı!

Ajans Press’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, yabancılara konut satışında en çok tercih edilen il İstanbul oldu...

İstanbul'da 188 bin yeni konut sahibini bekliyor!

İstanbul’da binaları depreme dayanaklı hale getirmek ve şehre modern bir alt ve üstyapı kazandırmak için her geçen gün yeni bir proje hayata geçiriliyor

Türkiye’de son 5 yılın en fazla konut satışı yapıldı!

Propertyist Gayrimenkul Danışmanlık’ın gerçekleştirdiği araştırma ve sektör analizine göre 2017 Ocak ayı itibariyle Türkiye’de son 5 yılın en fazla konut satışı gerçekleşti. Bir önceki yılın aynı dönemine göre konut satışları tam yüzde 12,8 artış gösterdi.

Yabancılar en çok İstanbul'dan ev arıyor!

sahibinden.com Ocak 2017 Emlak değerlemesine göre nüfusa göre en büyük illerde yaşayanlar için konut arayışında İstanbul ilk sırada ipi çekiyor. Yabancı yatırımcılar içinde İstanbul en önde.

İzmir'de 8 yılda 399 bin 591 konut satıldı!

Türkiye'de konut satışları 8 yılda yüzde 145 oranında arttı. Sektörde 2008 yılından bu yana 6 milyon 362 bin 82 konut satışı yapıldı. İzmir'de 399 bin 591 konut satıldı.

Konut satışında Başkent Ankara ikinci!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ekim ayı 'Konut Satış İstatistikleri'ne göre Başkent, konut satışlarında İstanbul'un ardından ikinci sırada yer aldı. Ankara'da 11 bin 28 konut satıldı

İstanbul Eylül'de yabancıya 561 konut sattı!

İstanbul, uzun yıllar sonra yabancıya konut satışındaki birinciliği Antalya’nın elinden kaptı. Bu yılın eylül ayında İstanbul 561 konut satışı yaptı!

Konut satışında Esenyurt ilk sırada!

Konut satışında 18 bin 873 ile İstanbul ilk sırada yer alırken, 13 bin 139 satışla Ankara ikinci, 6 bin 490 satışla İzmir üçüncü sırada yer aldı. İlçeler değerlendirildiğinde ise 3 bin 124 ev satışı ile Esenyurt ilk sırada yer aldı...

En az konut Hakkari'de satıldı!

GAYRİMENKUL sektöründe satış sezonu başladı. Ocak ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1.7 artan ev satışları, şubatta bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi.

İstanbul'da kaç konut satıldı?

Hangi ilde kaç konut satıldığı, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından tespit ediliyor. Türkiye genelinde İstanbul, en çok konut satışının gerçekleştiği il oluyor. Peki son iki ayda İstanbul'da kaç konut satıldı?

Ocak ayında en fazla konut İstanbul'da satıldı!

TÜİK, 2014 ocak ayı " Konut Satış İstatistikleri " verilerini açıkladı. 2013'te konut satışlarında İstanbul, 234 bin 789'la en yüksek paya (yüzde 20,3) sahip oldu.

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Yabancıya konut satışlarında deprem korkusu! En fazla İstanbul etkilendi!

Satılık ve kiralık ev fiyatlarının fırlamasının sebeplerinden biri olan yabancıya konut satışları, şubattaki 6 Şubat depremlerinden beri toparlanamadı. Ocak ayında yüzde 0,6 oranıyla sınırlı olan bu düşüş şubat ayında yüzde 27'ye fırladı ve eylül ayında ise yüzde 42 oranıyla sert gerilemeyi sürdü.

İstanbul'da beklenen deprem konut satışlarını vurdu! 

Kahramanmaraş depremlerinden sonra yabancıya konut satışlarında düşüş yaşandı. Özellikle satışlarda en büyük darbeyi İstanbul aldı. Uzmanlar gerilemedeki unsurlardan ilkinin kentte beklenen büyük deprem olduğuna işaret etti.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da konut satışları yüzde 47 düştü!

TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre, Ocak – Nisan döneminde Türkiye’de toplam 368 bin 867 konutun satışı gerçekleşti. Açıklanan verilere göre, İstanbul'da konut satışlarının yüzde 47 düştüğü görüldü.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da Kasım ayında 32 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul'da yapılan konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre Kasım ayında  32 bin adet konut satışı gerçekleşti.

İstanbul'da Ekim ayında 26 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul'da yapılan konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre geçtiğimiz ay 26 bin adet konut satışı gerçekleşti.

İstanbul'da ipotekli konut satışları arttı mı?

İstanbul'da Eylül 2021'de kaç ipotekli konut satıldığı belli oldu. 2020'nin ilk dokuz ayında İstanbul'da gerçekleştirilen toplam konut satışlarının yüzde 44,9'u ipotekli olurken; 2021'in aynı döneminde ipotekli konut satışının payı yüzde 21,8'e düştü. 

İstanbul'da Eylül 2021'de 28 bin konut satıldı!

Türkiye'de 2021'in ilk dokuz ayında 949 bin, Eylül'de 147 bin konut satıldı. İstanbul'da ise bu rakamlar Eylül'de 28 bin, 2021'in dokuz ayında ise 179 bin olarak kaydedildi. Peki İstanbul'da konut satışında hangi ilçe lider oldu?

istanbul konut satışı Haberi

istanbul konut satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü mega kent İstanbul'da kelepir daire satıyor.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu daire İstanbul Fatih Kirmasti Mahallesi'nde yer alıyor.

Muhammen bedelin 485 bin TL olarak belirlendiği konut 59 metrekare alana sahip. Geçici teminat bedelinin 48 bin 500 TL olduğu konutun satış ihalesi 25 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak.

Saat 13:30'da gerçekleştirilecek olan satış ihalesi için başvurular  http://istanbul.csb.gov.tr adresinden yapılabiliyor.

İşte söz konusu ihale ilanı...

İşte söz konusu ihale ilanı...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :34130101623
Pafta / Ada / Parsel :246 / 2127 / 10
Blok / Kat / Daire :- / 3 / 11 (Fiili Kapı No:9)
Daire Yüzölçümü : 59,00 metrekare
İmar Durumu : İmarlı
İmar Özellik Adı :Sosyal...