09 / 05 / 2024

İstanbul trafiği için yeni projeler

İstanbul trafiği için yeni projeler

Yeni dönemde otoyollara ağırlık verileceğini söyleyen Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatacak önemli projelerden bahsetti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan 'Yeni Türkiye'de yeni gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

AFAD duyurdu: Olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe hangileri? Megakentte büyük şok! 

AFAD tarafından olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe tek tek açıklandı. Ardından, DASK da İstanbul’un depreme karşı sigortalılık oranını duyurdu. İşte en riskli ilçeler ve sigortalılık oranları...

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Silivri'ye büyük yığınak: AFAD olası İstanbul depremi için kolları sıvadı!

AFAD olası İstanbul depremi için harekete geçti. Afet durumunda kullanmak için Silivri'de hayata geçirilen merkeze konteyner depolanmaya başlandı. İşte detaylar...

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi... O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından olası büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

İstanbul trafiği için yeni projeler Haberi

İstanbul trafiği için yeni projeler




Karayolu yatırımlarında duraklama söz konusu olmadığını söyleyen Elvan, şuana kadar 10 milyar lira harcandığını ifade etti. Elvan şunları söyledi:


"Zaman zaman şöyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor; sanki karayolu yatırımlarında bir azalma oldu veya bir duraklama yaşanıyormuş gibi zaman zaman ifadeler duyuyorum. Bu son derece yanlış ve gerçekten bir algı yönetimi yapılmaya çalışıyor. Ki bu yıl biz belki Cumhuriyet tarihinin en yüksek karayolu harcaması yapıyoruz. Şuana kadar 10 milyar lira fiili olarak harcamış durumdayız. Aşağı yukarı bu yılsonu itibariyle 13-414 milyar TL'yi bulmuş olacak."


OTOYOL DÖNEMİNİ BAŞLATACAĞIZ

Yeni dönemde otoyollara ağırlık vereceğiz. Bir otoyol dönemini başlatacağız. Biliyorsunuz Edirne'den Adana, Gaziantep'e kadar uzanan kesimde özellikle Ankara, Niğde bölümünde otoyolumuz yok. Bu yıl Ankara, Niğde otoyolu ihalesi bu yıl çıkaracağız. Bununla ilgili çalışmalarımız hemen hemen...