03 / 05 / 2024

istanbulda gökdelenler yükseliyor

istanbulda gökdelenler yükseliyor

İSTANBUL, 2093 çelik kuleyle dünyanın en çok gökdelenine sahip altıncı şehri. 'Dünyanın yeni finans merkezi' olma hedefiyle Londra, Moskova, Şikago, Sydney, Madrid ve Milan'ı geride bırakıyor..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

İzmir’deki gökdelenler için şok mahkeme kararı! Gökdelenler yıkılacak mı?

İzmir'de yükseklikleri ile dikkat çeken gökdelenler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Mahkeme, bu gökdelenlerin yüksekliğini hukuka aykırı buldu.

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Dolar, euro ve sterlinde son durum ne? Dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son gelişmeler!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından canlı takip ediliyor. FED beklentiler kapsamında faizleri 25 baz puan artırdı. Kritik karardan sonra gözler dolar, euro ve sterlin fiyatlarına çevrildi. Peki, FED faiz kararının ardından dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son daki

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Dolar yükseliş trendine devam ediyor! Dolar neden yükseliyor? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru, haftanın dördüncü işlem gününde de yükseliş trendine devam ediyor. Peki dolar neden yükseliyor? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 dolar/TL kuru.

Türkiye’nin CDS primi neden yükseliyor?

Türkiye'nin beş senelik CDS'i çarşamba günü 10 baz puan düşerek 668'e indi. Fakat CDS, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önde tamamlamasının ardından 200 baz puan artarak 702 puana kadar yükselmişti. Peki, neden CDS primi yükseliyor?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Euro neden yükseliyor? Sorusunun yanıtı belli oldu! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Dolar/TL kuru yerinde sayarken, euro son iki ayda ciddi yükseliş gösterdi. Ekim ayında 18,12 liradan işlem gören euro şu anda 19,50 TL'ye geldi. Peki euro neden yükseliyor? İşte euro kurunda son dakika gelişmeler.

Gram altın 34 TL birden düştü! Yükselişe geçen gram altında tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar kırmızı alarm çabuk bakın

Geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesine kadar yükselen gram altın haftanın ilk işlem gününe 1005 TL'den başladı. Gram altın bugün 34 TL birden düştü. Gram altında tansiyon yükseliyor, yatırımcılar dikkat...

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar/TL kuru dün akşam 18,76 TL seviyesini gördü. Dolar yeni günde de dur durak bilmeden yükseliyor. Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları ise giderek zayıflıyor...

istanbulda gökdelenler yükseliyor Haberi

istanbulda gökdelenler yükseliyor

Mega yapıları tanımlamak için literatüre "Gökdelen" olarak tammlanan, 455 bin 719 devasa bina, dünyanın silüetini değiştiriyor. Dünyanın en çok mega binalarına sahip olan şehri Hong-Kong. İstanbul da 2093 gökdelen ile dünyanın en çok gökdelenine sahip altıncı şehri olarak gösteriliyor. 


İstanbul'u Rio, Toronto ve Buenos Aires takip ediyor. İstanbul 'dünyanın yeni finans merkezi' olma hedefiyle Londra, Moskova, Şikago, Sydney, Madrid, Milan ve Mexico City gibi şehirleri de geride bırakıyor. 


Bulutları yakalamak, hatta aşağıda bırakmak için çabalalayan mimarlar, inanılmaz aerodinamikleri ve korkutan görüntüleriyle, gökyüzüne uzanan 'çelik kaleler' inşa ediyor. 


Gökdelenler dünyanın yüz şehrinde milyar dolarlık yeni manzaralar oluşturuyor. Kasırgalara, depremlere dayanıklı olan 'çılgın binalar' güneş enerjisiyle kendi elektriğini üreten, suyunu arıtan, evi, hastanesi, alışveriş merkezi, iş merkezleri ile hibrit bir hayat sunuyor. Yüksek güvenlikli...