05 / 05 / 2024

istihdam seferberliğine destek verenler

istihdam seferberliğine destek verenler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Esnafa destek kredisinde limit 750 bin TL oldu! Bakan Bolat: Yarından itibaren hazır, kullanabilirsiniz! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TESKOMB finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğuna ve limitin de 650 bin TL'den 750 bin TL'ye yükseltildiğine dikkat çekti. İşte Bakan Bolat'ın o açıklaması...

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Deprem bölgesindeki KOBİ'ler için 925 milyon TL'lik finansman aktarılmış oldu. İşte ayrıntılar... 

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam raporunda!

Küresel piyasalar, Fed'in bu ayki toplantıda faiz artırmayabileceğine şeklindeki beklentilerin güçlenmesi ve ABD'de borç limiti krizinin aşılmasıyla pozitif seyrederken, bugün gözler ABD'de açıklanacak olan istihdam raporundaki verilere çevrildi.

Bakanlıklar harekete geçti! 234 bin personel alımı yapılacak! İşte bakanlıklar ve personel alım şartları!

Kamu ve özel sektör istihdam seferberliğine başladı. Pek çok bakanlık, kurum ve kuruluş personel ve memur alımı için harekete geçti. İşte detaylar!

İTO depremzedelerin konut ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya tam destek verdi!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, TOBB öncülüğünde deprem bölgesine yönelik başlatılan konut seferberliğine İstanbul iş dünyası olarak katılacaklarının belirterek, “İsteyen bir ev, daire veya oda bedeli kadar bağış yapabilecek” dedi.

Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesini merakla bekliyordu. Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

Devletten büyük destek! Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa 1.250 TL alacaksınız

Devlet tarafından Gereksinim sahibi ailelere yapılan destek ödemelerine yeni bir tanesi daha eklendi. Doğalgaz desteği zammından sonra Elektrik tüketim desteğine de zam geldi. Destek ödemesi ile alakalı detaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

istihdam seferberliğine destek verenler Haberi

istihdam seferberliğine destek verenler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.


Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, istihdamı sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.


"Bir kişinin değil, herkesin çaba sarf etmesi lazım"


Zorlu, "Bence Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı çok olumlu. Çünkü işsizliğin düşmesi yönünde sadece bir kişinin değil, herkesin çaba sarf etmesi lazım. Grup olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz." dedi.


Bazı sektörlerde birkaç gün önce ÖTV oranlarının düşürüldüğünü hatırlatan Zorlu, "Bunun geri dönüşünde satışlar, ihracat, istihdam artar. Grup olarak zaten 'işçi çıkartalım' gibi bir düşüncemiz yok. Elimizden geldiğince de istihdam yaratmaya çalışıyoruz. Bu çağrının yansımalarının iş dünyasında olacağını düşünüyorum. Bunlar geçiş dönemlerimiz... Bu...