19 / 07 / 2024

isviçre wegelin bankası

isviçre wegelin bankası

İsviçre'nin en eski bankası, Amerikalıların vergi kaçırmasına yardımcı olduğunu kabul ettikten sonra kapanacağını duyurdu...

O ilde İsviçre modeli köyler kurulacak! İmar çalışmaları yıl sonunda tamam: Bu mahalleler... 

Düzce'de 7 mahallede ‘şehir konforunda köy’ konsepti ile yerleşim yerlerinin şehir hizmetlerinden yararlanması sağlanırken köy özelliği de saklanacak. ‘İsviçre Modeli’nin uygulanacağı köylerdeki imar planı çalışmalarının sene sonunda bitirilmesi hedefleniyor.  

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Kurban Bayramı tatili nedeni ile ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum da merak edilmektedir. Buna göre, Merkez Bankası tarafından atılan sıkılaşma adımlardan sonra da gerilemiş olan ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 4.50'nin altında seyrettiği ifade edildi.  

Ekonomistlerin beklentisi ne yönde? Faiz indirimi mi geliyor? 

Reuters, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) haziran ayında vereceği faiz kararı ile ilgili olarak anket sonuçlarını duyurdu. Yapılan ankete katılan tüm ekonomistlere göre; Merkez Bankası politika faizini yüzde 50’de sabit bırakacağı yönünde.

Ziraat Bankası müşterilerine 31 Mart 2024 uyarısı! İşte Ziraat'ten 7 bin 500 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler

Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine adeta Mart 2024 müjdesi geldi. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte detaylar...

1952'de İsviçre'de 'kiraların kontrolü kaldırılsın' talebine ret kararı!

1952 yılında İsviçre meclisinde kiraların kontrolünün kaldırılması gündeme gelmiş fakat bu karar reddedilmiş. Kiraların kontrolü devlet tarafından devam edileceğine karar verilmiş.

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Birden fazla evi olanlara kötü haber!

Birden fazla konutu olanlara kötü haber geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Merkez Bankası, birden çok evi olanlara ilave vergi, kiradan geçinenlere de ‘şirket’ alternatifi istedi.

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı 8,8 tona yükseldi!

İsviçre Federal Gümrük İdaresi'nin internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı Kasım ayında 8,8 tona çıktı.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklandı. Buna göre Merkez Bankasın faizleri yüzde 40'a yükseltti.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerine yeni müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin 565 TL! 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammının belirlenmesinde 2023'ün ikinci yarısındaki enflasyon etkili olacak. Ancak Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Ekonomistlere göre Merkez Bankası yılı yüzde 40 faizle kapatacak!

Prof Dr. Emre Alkin, “Banka, 500 baz puanlık artışla eleştiri bombardımanından kurtuldu. Döviz yükselişini sürdürür” derken, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, “Büyük bir ihtimalle 40’larda yılı kapatacağız” ifadesini kullandı.

isviçre wegelin bankası Haberi

isviçre wegelin bankası

İsviçre'nin en eski bankası Wegelin, ABD'nin New york şehrinde görülen bir davada vergi kaçırmasına yardımcı olduğunu kabul etti. Kabul etmesinin ardından ise banka kapanacağını duyurdu. Banka 1741 yılında...