01 / 05 / 2024

işyerinin bankaya kiralanması

işyerinin bankaya kiralanması

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, dükkanını bir bankaya şube açması için nasıl kiraya verir? Bankalar nasıl şube açar? Dükkan nasıl bankaya kiraya verilir? İşte sorularınızın yanıtı...

12. Kalkınma Planı'nda afet yönetimi detayı: 15,2 milyon konut ve iş yeri zorunlu deprem sigortasına dahil olacak!

12. Kalkınma Planı kapsamında, ülke genelinde 2028 yılında 15,2 milyon konut ve iş yerinin zorunlu deprem sigortasına dahil olması planlanıyor. 

Elazığ'da 254 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihinde yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 254 konut ile 43 iş yerinin kuraları çekildi.

İstanbul'da 300 bine yakın iş yerinin acil dönüştürülmesi gerekiyor!

İstanbul’daki çarpık kentleşme ve ticari işletmelerin bulunduğu bölgelerin depreme dayanıksız durumda olması, konutların yanı sıra ticari gayrimenkullerin de bir an önce dönüştürülmesi gerçeğini de ortaya koyuyor.

Akbank , ING, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi. Bankalar açıkladı. Rakamı gören bankaya koşacak

Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar tarafından konut kredisine ilişkin rakamlar açıklandı. Rakamları uygun gören vatandaşlar kredi almak için bankaya koşacak.

TOKİ Ankara projesinde son dakika! Bu ilçedeki 78 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Ankara projesinde son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 78 konut ve 136 iş yerinin yer aldığı o proje ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesinde 13 bin 319 iş yeri inşa edilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, depremden etkilenen illerde inşa edilecek iş yerlerine ilişkin bilgi verdi. Işıkhan, 13 bin 319 iş yerinin yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Vakıfbank, mevduat hesapları için önemli bir zamanaşımı duyurusu yaptı. Bankanın açıklamasına göre, zamanaşımı listesinde yer alan müşterilerin, 101 gün içerisinde şubeye başvurmaları gerekiyor.

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için Bayraklı ilçesindeki rezerv alanda hayata geçirilen projede 2. etapta yer alan 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün Meclis Plan Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, Asgari ücret desteğinden 1.7 milyon iş yerinin yararlanacağını söyledi.

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

TOKİ iş yeri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor! İşte şehir şehir tam liste

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk kısmında inşa edilecek 10 bin iş yerinin, bölge ve şehirler bazındaki sayıları ile metrekare başına fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

işyerinin bankaya kiralanması Haberi

işyerinin bankaya kiralanması

Bankalar nasıl şube açar?

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, kira ödemelerinde sorun yaşamamak adına ve yüksek kira elde etmek açısından işyerlerini bankalara kiraya vermek istiyor. Peki bankalar nasıl şube açar? Banka dükkan kiralarken nelere dikkat eder?


Bankalar kiralayacakları şube için temel olarak lokasyon, alan büyüklüğü ve kira bedeli gibi hususlara dikkat ediyor. Diğer kriterler şu şekilde sıralanıyor:


- Dükkanın kat bilgileri, kaç kattan oluştuğu, kiraya verilecek katların hangileri olduğu;


- Bina cephesinin kaç cepheden oluştuğu, caddeye bakan cephelerin hangileri olduğu;


- Açık adresi


- Alan bilgileri,


- Cephe genişlik bilgileri, Lokasyon ön cephesinin kaç metrekare olduğu, lokasyon yan cephesinin kaç metrakare olduğu,


- Konum olarak bulunduğu caddede bir başka banka şubesinin olup olmadığı.


Yukarıdaki özellikler dahilinde uygun olarak görülmesi durumunda dükkanlar, bankalar tarafından kiralanabiliyor. Bu kiralama işlemi,...