08 / 07 / 2024

İTO Yatırım ortağı Özkan Özçelik

İTO Yatırım ortağı Özkan Özçelik

Yüzme havuzu, spor merkezi, otel konforunda resepsiyon hizmetleri yeni nesil konut projeleri ile artık standart hale gelirken, özel hizmet kurgusunu ‘bir tık’ öne çıkaran projeler ise daha çok dikkati çekiyor.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Konut her zaman için en iyi yatırım aracı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut yatırımının orta ve uzun vadede diğer yatırım enstrümanlarına göre daha fazla kazandırdığını ve konutun en iyi yatırım aracı olarak kendisini kanıtladığını değerlendirdi.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Missafir 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı! 

Dünyada tatil evleri kiralama olarak da bilinen pazarda yer alan, kısa ve orta dönem kiralama yapan ev sahiplerine profesyonel hizmetler sağlayan Missafir.com, 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı...

Konut yatırımı üretken yatırım değilmiş!

Dr. Nedim Türkmen, 2020-2022 dönemini kapsayan yeni orta vadeli ekonomi programına dair değerlendirmelerde bulundu. Nedim, "Konut yatırımı üretken yatırım değilmiş" dedi...

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

İstanbul'da ev yatırımında geri dönüş süresi uzadı!

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

İTO Yatırım ortağı Özkan Özçelik Haberi

İTO Yatırım ortağı Özkan Özçelik

‘Konut’ kelimesinin anlamı özellikle son birkaç yıldan bu yana artan marka konut projeleriyle boyut değiştirdi. Alıcı artık evinin, yaşam kalitesini artırmasının yanında, sosyal olarak da kendisini tatmin etmesini istiyor.


Konut alıcısının geçmişte yalnızca evin güneş alıp almadığı, iklimlendirme ve tesisat sistemi, lokasyon gibi özelliklerle ev aldığın anımsatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, bu durumun artık değiştiğini, alıcının kriterlerini bir hayli yükselttiğini kaydetti.


Özçelik, Başkent’in en yüksek konut kulesi One Tower Diplomatique’i “ev sahiplerinin her türlü konfora kavuşabilirken, diğer projelerden de farklı özelliklere sahip olabilmeleri” yolunda kurguladıklarını ifade ederek, “One Tower Diplomatique’de yaşamını sürenler, yalnızca ev sahibi olmayacak. Aynı zamanda kentin yeni buluşma noktası One Tower AVM de evlerinin bir parçası haline gelecek. Üstelik konutlardan One Tower AVM’ye doğrudan bir asansörle inebilmek...