02 / 05 / 2024

İTSO

İTSO

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ü mobilya başkenti yapmak istediklerini belirterek, ''İnegöl'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı'' şeklinde konuştu.

İnegöl'ün dış ticareti 1.5 milyar dolara ulaştı!

İSTO Başkanı Metin Anlı, mobilya başkenti olma hedefine doğru hızla ilerlediklerini belirterek. ''İnegöl 'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı'' diye konuştu.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

İnegöl Mobilya'nın OSB'de çalışmaları devam ediyor!

İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi

İMOB'un yüzde 70'inin Bursalı firmalar oluşturuyor!

İstanbul'da düzenlenen Mobilya Fuarı'ndaki toplam alanın yüzde 70'ini Bursa'nın İnegöl ilçesinde üretim yapan firmaların tuttuğu bildirildi

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Kamuya çalışan müteahhitlere ihale yok

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği ve Diyarbakır TSO’nun toplantısında konuşan TMB Başkanı Erdal Eren, 2024'te kamu kuruluşlarının yeni proje teklif edemeyeceğini, bu sebeple müteahhitlerin kamudan ihale alamayacağını belirtti.

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

ÇTSO’da 'emlak danışmanı' sınavı!

ÇTSO ve TOBB MEYBEM tarafından 22-23 Ağustos 2019 Perşembe ve Cuma günü “Sorumlu Emlak Danışmanı ve Emlak Danışmanı” mesleki yeterlilik sınavları gerçekleşecek.

Konut satışının püf noktaları!

Tekirdağ'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında (Çerkezköy TSO) düzenlenen Konut Pazarlama Stratejileri Sektör Toplantısı’nda konut satışının püf noktaları konuşuldu.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

İTSO Haberi

İTSO

Türkiye'nin mobilya başkenti olmaya soyunan İnegöl, yıllık 1.5 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip ve her yıl dış ticaret fazlası vererek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan önemli üretim merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor.


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün 100 yılı aşkın süredir mobilya ürettiğini ve 1980'li yıllardan itibaren de hızla sanayileştiğini...