18 / 05 / 2024

iyte uçuk projeler

iyte uçuk projeler

Urla Gülbahçe'de faaliyet gösteren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden: Uçuk, riskli olan projeleri kabul edeceğiz. Belki de kimsenin desteklemediği projelere biz destek vereceğiz.

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Ekonomist Selçuk Geçer, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtlayarak dolar üzerinde durdu.

Bu ilde kira ortalaması 22 bin TL'yi buldu! Ev arayan vatandaşlar şaşkın!

Manisa'da 2024 yılının ilk 2 gününde ilana çıkarılan 72 konutun ortalama kira fiyatı, kent sakinleri ve ev arayışında olanlar arasında adeta ‘şok etkisi’ yarattı. Kira fiyatlarının uçuk seviyede olduğu kaydediliyor. 

Uçuk kiralar konut piyasasını durdurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile konut arzının arttığı ve fiyatların gerilediğini söylemişti. Emlak ve tüketici temsilcileri uçuk kiraların konut piyasasının durdurduğunu söyledi.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Dolar 42 TL'ye çıkacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini!

Yıl sonu dolar beklentisi dudak uçuklattı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  resmen açıkladı. Bu rakama gelirse fiyatlar uçar... İşte ayrıntılar...

İkinci el araçta uçuk fiyat dönemi bitiyor. Resmen devreye girildi. Artık fazla para alan yandı kül oldu

Türkiye'de ikinci el araç alım satımında son dönemde yaşanan usulsüzlükler vatandaşın canından bezdirdi. Ticaret Bakanlığı da konuyla ilgili resmen devreye girdi. Aracın değerinden fazla para alanlar yandı.

Daha önceki uçuk tahmini tutmuştu! Dolara '38 lira olacak' dedi

Son iki yılda rekor üstüne rekor kıran dolar, 27 TL'yi aştı. Yeni rekorun yakın zamanda bir kez daha kırılacağını belirten ekonomist Selçuk Geçer, yeni rakam verdi. İşte Selçuk Geçer'den dikkat çeken tahmin...

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Kilosu 30 TL olan karpuzun dilim fiyatını görenin gözleri yuvalarından çıktı! Mevsiminden önce şok etti

Yaz meyvesi olan karpuz mevsiminde önce tezgahlardaki yerini aldı. uçuk fiyatıyla alması neredeyse hayal olan karpuz dilim fiyatı ile de cepleri yakacağa benziyor. Fiyatından dolayı karpuza ilginin olmamasına binaen fiyatının düşmesi bekleniyor.

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Selçuk Geçer iki hafta sonrasını işaret etti! Dolar sert uçacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde Doları olanları çok net bir şekilde iki hafta sonrasını beklemeleri için uyardı. Türkiye’de birçok yatırımcı doların hangi seyirde ilerleyeceğini merak ediyor. Selçuk Geçer konuyla ilgili çok önemli yorumlarda bulunarak kritik tarihi açıkladı.

iyte uçuk projeler Haberi

iyte uçuk projeler

Urla Gülbahçe'de faaliyet gösteren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), bu yıl Türkiye'nin en yenilikçi ve girişimci üniversiteleri sıralamasında 6. sırada yer almayı başardı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün açıkladığı bu sonuç "üniversiteler kenti" olmayı hedefleyen İzmir'e moral verdi. İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden ile İzmir'in üniversite kenti olma hedefini, üniversitenin yenilikçi ve ar-ge merkezi olma yönündeki çabalarım konuştuk. Buyandan lisansüstü eğitim ile tam bir araştırma üniversitesi haline dönüşeceklerini dile getiren Güden, diğer taraftan teknoloji üreten gençleri her açıdan destekleyeceklerini belirtiyor. Güden, "Uçuk kaçık projeleri destekleyeceğiz. Belki başarı oram 100'de 5 olacak ama İzmir'i uçuracak projeler ortaya çıkacak" diyor. 


 IYTE'nin Türkiye'deki üniversiteler sıralamasında her yıl yükselmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? 


- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Nihat Ergün'ün de açıkladığı gibi...