29 / 04 / 2024

izmir depremzedeler otel

izmir depremzedeler otel

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen 4 bin 602 konut tamamlandı!

İzmir'de depremzedeler için 4 bin 602 konut yapımı tamamlandı ve sahiplerine teslim edildi. 459 konutta da sona gelindi. Mayıs ayına kadar tüm konutlar hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

İzmir'de evleri hasar gören depremzedeler göç edecek!

İzmirli depremzedeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından taleplerinin giderilmediğine ve bu gidişle bölgeden zorunlu olarak göç edeceklerine dikkat çekti.

İzmir'de kredi çekemeyen depremzedeler evlerini satıyor!

30 Ekim 2020'de İzmir Seferihisar'da yaşanan ve 118 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin acısı unutulmaya çalışılırken evleri yıkılan ve hasar gören 150 bine yakın depremzedeler mağduriyetlerle karşılaşıyor.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki depremzedeler için oluşturulacak konut alanı TBMM'de!

İzmir'deki depremzedeler için oluşturulacak yeni konut alanı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

izmir depremzedeler otel Haberi

izmir depremzedeler otel

İzmir'de yaşanan deprem felaketinden sonra can kaybında sayı 60’ı aştı, yaralı sayısı da bine yaklaştı. Arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, yardım kampanyaları başlatan iş dünyası ve sivil toplum örgütleri de depremin yaralarını sarmak amacıyla harekete geçti. Dünya'dan Ahmet Usman ve Nihat Delibaşı'nın haberine göre; sanayici, kamunun kriz yönetimine destek sunacağını açıklerken, oteller de kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı. Bazı mağazalar çalışanlarının güvenliği için bir süreliğine faaliyetlerine ara verdi. Kentte artçı sarsıntılar hala sürüyor. 

Artçı sarsıntıların devam ettiği İzmir’de okullar bir hafta tatil edilirken, deprem yaralarının sarılması amacıyla ilk etapta 24 milyon TL’lik ödenek sağlandı. Depremin merkez üssü Seferihisar’da yaşanan tsunami sebebiyle çok sayıda işyeri zarar görürken, İzmir’deki sanayi tesislerinden ciddi bir hasar ihbarı yapılmadı. Deprem hakkında açıklama yapan İzmir...