07 / 05 / 2024

izmir doğançay mezarlık ihalesi

izmir doğançay mezarlık ihalesi

946 bin metrekarelik alana sahip olan Doğançay Mezarlığı’nı genişletmeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 140 bin metrekarelik ilave gömü alanları için ihaleye çıktı...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Homend 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler ve teknoloji mutfağımda olsun diyenler sizin için Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi'ni tüm özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi indirimde! Bu indirim kaçmaz! İşte Homend12 Mart 2023 fiyat listesi

Çay makinesini indirimle almak isteyenler sizin için Homend royaltea 1726H konuşan çay makinesini araştırdık. İşte yüzde 29 indirimle Homend konuşan çay ve makinesi ve özellikleri.

A101'de zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL! A101 online indirimli aktüel kataloğu 14 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda yüzde 30'a varan çılgın indirim dikkat çekerken zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bakandan müjde geldi! Doğal gaza Aralık'ta zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaza Aralık ayında zam uygulanmayacağını duyurdu.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğan Kuban vefat etti!

Türkiye ve İstanbul’un mimari tarihi açısından önemli çalışmalar yapan Prof. Dr. Doğan Kuban 95 yaşında yaşamını yitirdi. Prof. Doğan Kuban, Cumhurbaşkanlığı Mimarlık Ödülü'nü almıştı. 

izmir doğançay mezarlık ihalesi Haberi

izmir doğançay mezarlık ihalesi



İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin mezarlık ihtiyacını karşılamak amacıyla planlı çalışmalar yapmaya devam ediyor. 10 yıl yetecek mezar alanı bulunmasına rağmen kentin artan nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak yeni gömü alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Doğançay Mezarlığı’na ilave gömü alanları yapılması için ihaleye çıktı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan yer tesliminin ardından çalışmalar başlayacak. Doğançay Mezarlığı’nın 22 bin 100 defin kapasiteli olarak planlanan yeni gömü alanları 10 ay sonra tamamlanacak.


Aydınlatma, peyzaj ve numarataj çalışmaları

Doğançay Mezarlığı’nın ilave gömü alanları, Yamanlar Mahallesi Doğançay Köyü’nün 339, 340, 341 ve 394 parsellerinde kurulacak. 946 bin metrekarelik alana sahip olan mevcut Doğançay Mezarlığı, toplam 140 bin 135 metrekarelik ilaveyle oldukça genişleyecek. Çağdaş modelle hazırlanacak yeni mezarlıkta düzenli defin adaları oluşturulacak. Mezar yerleri, lahitli ve lahitsiz olmak üzere...