06 / 05 / 2024

İzmir Emlak Kulübü Derneği Rıdvan akgün

İzmir Emlak Kulübü Derneği Rıdvan akgün

İzmir Emlak Kulübü Derneği (İZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, ikinci el gayrimenkullerin de değerlenmeye başladığını dile getirdi. Akgün, kentsel dönüşümden dolayı arsa fiyatlarında da artış olduğunu belirtti.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

Uzmanı uyardı! Eğer vatandaşlar bunu yapmazsa kiralar artmaya devam edecek!

Konut fiyatları ve kiralardaki artış hız kesmeden devam ederken, İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konu ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte Rıdvan Akgün'ün o açıklaması...

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Kiralar arttı, bir evi ancak iki üç kişi kiralayabiliyor!

Konut satışlarındaki durağanlık emlak piyasasını derinden etkiliyor. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, sektörün 2024 yılının ikinci çeyreğinde hareketleneceğini söylüyor. Fahiş kiralara da değinen Akgün, bir evin kirasını ancak iki üç kişinin ödeyebildiğini kaydediyor. 

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Dublörlü tapularla milyonlarca liralık vurgun! 

Tapuda 'dublör' yöntemiyle yapılan dolandırıcılık girişimleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, yapılan bu sahtecilikle dolandırıcıların milyonlarca liralık vurgun yaptığını dile getirdi. 

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

İzmir Emlak Kulübü Derneği Rıdvan akgün Haberi

İzmir Emlak Kulübü Derneği Rıdvan akgün

Konutta vergi oranlarını artırmayı öngören taslağın çıkması halinde konuta yatırım yapanların tercihinin, işyerlerine kayacağını belirten İzmir Emlak Kulübü Derneği (İZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, "Çünkü işyerinde, stopaj ve vergi ödemesini kiracı yapacağından dolayı, konuta yatırım yapan kişi, işyeri yatırımına yönelecektir. Böyle olunca da, önümüzdeki süreçte işyeri, yani dükkan fiyatlarında bir artış gözlemleyebiliriz" şeklinde konuştu


Son zamanlarda konut sektörünün üzerinde son derece yüksek bir dolaylı vergi ve harç yükü bulunduğu ve bu durumun alıcılara büyük bir mali yük getirdiği tartışılıyor. Sektör temsilcileri konuyla ilgili hükümetten destek beklerken, vergi oranlarının makul düzeye çekilmesini talep ediyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Kulübü Derneği (ÎZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, önümüzdeki süreçte konutlarda, alım-satımlarda, tapu harçlarında maliyet artışı ve vergi tahakkuku konularının...