04 / 05 / 2024

izmir emrez kentsel dönüşüm

izmir emrez kentsel dönüşüm

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

İzmir kentsel tasarım yarışmasında 500 bin TL ödül verilecek!

İzmir’de 122 hektarlık alan için 500 bin TL ödüllü “Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması” düzenleniyor. Projenin teslim tarihi 26 Mayıs 2015 saat 17.00 olarak belirlendi.

İzmir Gaziemir kentsel dönüşüm 2013!

İzmir Gaziemir kentsel dönüşüm kapsamında Aktepe ve Emrez mahallelerinde toplam 122 hektar alan yenilenecek. Kamuya ait boş alan üzerinde yürütülecek olan dönüşüm çalışmalarının İzmir’e model olacağı öngörülüyor. İşte tüm detayları ile İzmir Gaziemir kent

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde mağdur olan vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm aksıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılında kentsel dönüşümünü tamamlamak için anlaştığı 33 bin konut ve ofisin yalnızca 960 tanesini dönüştürdüğü iddiası konuşuluyor. Konuya dair detaylar haberimizde...

İzmir'de kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutluer, kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

izmir emrez kentsel dönüşüm Haberi

izmir emrez kentsel dönüşüm

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Kentsel dönüşüm alanlarında sorunlara sebep olabilecek hazine miktar fazlalıkları şerhlerinin tapu kayıtlarından kaldırılarak vatandaşlarının mülkiyet sorununun çözülmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na adım atılması çağrısında bulunan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, iki mahallenin temsilcileriyle buluştu. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Hazine miktar fazlalıklarının kentsel dönüşümün önünde büyük bir engel olduğuna dikkat çeken Başkan Arda, “Bu sorun çözülmezse, hazine miktar fazlalıklarının yurttaşlara devri yapılmazsa kentsel dönüşüm görüşmeleri sırasında sorunlar yaşanacak ve yurttaşlarımız mağdur olacak. O yüzden şimdiden harekete geçerek sorunun aşılmasını sağlamamız gerekiyor. Bakanlığa ulaşmak zor, aylardır randevu talep ediyorum ama...