13 / 05 / 2024

İzmir Mordoğan haberleri

İzmir Mordoğan haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'da çevre yatırımlarına hazırlanıyor. Böylece, Mordoğan sağlıklı kanal altyapısına kavuşacak. Evsel atıklar ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde arıtılacak ve içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Tunç Soyer: 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019'da göreve geldiği günden bugüne geçen 5 yıllık çalışma dönemine dair sunum yaptı. Başkan Soyer, 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik' dedi.

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Milyonlarca personel bu haberi duyduğunda sevinçten havalara uçacak! Erdoğan imzayı attı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği işçi zammında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta yapılan zam açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

Elektrik faturalarında yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen faturalara gelen zamlar sebebiyle vatandaş indirim haberleri için yeni düzenlemeleri bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısında yeni fatura düzenlemesine değindi. İşte detaylar...

İzmir Mordoğan haberleri Haberi

İzmir Mordoğan haberleri

 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'da çevre yatırımlarına hazırlanıyor. 


Böylece, Mordoğan sağlıklı kanal altyapısına kavuşacak, evsel atıklar ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde arıtılacak ve içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek. 


Mordoğan'da, 40-50 yıllık asbest ve PVC hatlardan oluşan içme suyu şebekesi, sağlıklı ve basınca dayanıklı borularla yenilenecek. Kanal alt yapısı olmayan Mordoğan'a kanalizasyon şebekesi döşemek ve üeri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de çalışmalara başladıklarını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, "Öncelikle kanalizasyon şebekesi için proje çalışmalarımız sürüyor. Toplam 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz. 


Mordoğan'ın Sulucadere Mevkii'nde 17 bin metrekarelik alanda beldenin uzun yıllar ihtiyacım karşılayacak ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kuracağız. Kanal ve arıtma, tesisi yatırımları eş zamanlı olarak yürütülecek. Arıtma için de önümüzdeki aylarda proje ihalesine çıkıyoruz. Proje süresi...