02 / 05 / 2024

İzmir Yeşildere kentsel dönüşüm

İzmir Yeşildere kentsel dönüşüm

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

İzmir Yeşildere'de kentsel dönüşüm kapsamında 152 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile kenti "dönüştüren" İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere heyelan bölgesindeki yıkımlarda sona geldi. 153 yapıdan 152'sinin yıkımı tamamlandı. Kalan tek bina için hukuki sürecin bitmesi bekleniyor...

İzmir Yeşildere heyelan bölgesinde 152 bina yıkıldı!

Yeşildere’deki yıkım çalışmalarında sona gelerek bölgede yer alan 153 yapının 152’sinin yıkımını tamamlandı. Geriye tek kalan yapının hukuki sürecinin tamamlanmasının ardından bölgedeki yıkımlar bitecek ve bölge “adı gibi” yeşillendirilmiş olacak.

İzmir Yeşildere'de son 2 bina yıkılınca alan yeşil olacak!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere'de Bakanlar Kurulu Kararı ile "Afete Maruz Bölge" ilan edilen 2 hektar üzerinde yer alan 153 yapının 15l'inin tahliyesini ve yıkımını gerçekleştirdi.

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

İzmir Damlacık'taki binalar ne olacak?

İzmir’in 8 bin 500 yıllık tarihinde önemli bir yeri olan Damlacık semti şu aralar perişan durumda. Konak-Yeşildere tüneli inşaatı sebebiyle kamulaştırılan semtteki binaların akıbeti merak ediliyor...

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

İzmir Yeşildere kentsel dönüşüm Haberi

İzmir Yeşildere kentsel dönüşüm

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'daki 7 proje alanında incelemeler yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, meydana gelen depremden sonra tüm İzmirlilere "Bu iş bitene kadar elimizi İzmir’den çekmeyeceğiz. Tüm depremzede kardeşlerimiz evlerine girene kadar bu sürecin takipçisi olacağı" diye söz verdiklerini dile getirerek, yaşanan süreci yakından izlemeye devam ettiklerini belirtti.

Hızlı bir biçimde vatandaşların konutlarına kavuşmasını istediklerini dile getiren Murat Kurum, şunları söyledi:
"Şubat ayında Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle konutlarımızın temelini atmıştık ve 1 yıl içinde tamamlayacağımızı ifade etmiştik. Depremin 1'inci yıl dönümünde de inşaatlar bitme aşamasına geldi. Hem rezerv alanda hem de yerinde 5 bin 61 konut inşası gerçekleştiriyoruz. Bayraklı’da 7 bölgede 1701 bağımsız bölümün inşası devam ediyor. Kasım ayı içinde 749 bağımsız bölümü bitirip hak...