02 / 05 / 2024

izmirde açılan şirket sayısı 2014

izmirde açılan şirket sayısı 2014

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1 Eylül-30 Eylül 2014 tarihleri arasında İTO'ya 553 şirketin kayıt yaptırmasına karşılık, 206 firmanın kaydını sildirdiğini belirtti.

Kanal İstanbul'da flaş gelişme: Planlarına açılan dava reddedildi! 

TEMA Vakfı'nın Kanal İstanbul projesinin planlarına karşı açtığı davanın idare mahkemesi tarafından reddedildiği belirtildi. İşte vakıftan konu ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması...

Kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre  kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti. İşte o rakamlar...

5 yılda kapanan her şirket yerine 6 şirket açıldı! İlk sırada Limited Şirketi geliyor!

Türkiye'de son beş yılda kapanan her bir şirket yerine altı şirket açıldı. En fazla açılan şirket ise Limited Şirketi oldu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Ruslar ve Ukraynalılar Antalya’yı istila etti! Açılan şirket sayılarında rekor artış var

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında her iki ülkeden de çok sayıda insanın Antalya’ya göç etmesi ve burada ticari faaliyetlere başlamaları ile birlikte kurulan şirket sayısında yüzde 527 artış olduğu açıklandı.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

6 ayda 10 binden fazla esnaf kepenk kapattı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açıkladığı haziran verilerine göre son 6 ayda kepenk kapatan esnaf sayısı 10 bini aştı. 2021 yılı haziran verilerine göre ise kepenk indiren şirket sayısı yüzde 115, açılan şirket sayısı ise yüzde 40 arttı.

Fİ Yapı'dan konut mağdurlarına çözüm çağrısı

Fİ Yapı, şirketten ev almak için başvuran belli bir süre ödemesini yapan ya da borcunu ödediği halde evlerini teslim alamayan hak sahiplerine duyuru yaptı. Şirket hakkında açılan davalardan aklandığını belirtirken mağdur vatandaşlara 'Şirkete başvuru yapmaları' konusunda çağrı yaptı.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

2021'in ilk yarısında açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi!

Resmi verilere göre, 2021'in ilk 6 ayında ülke genelinde açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi. En büyük yaprak dökümü İstanbul’da gerçekleşti.

Son 10 yılda imara açılan alanlar meclis gündeminde!

Ülkemizde son 10 yılda orman niteliğini yitiren ve imara açılan alanlara ilişkin soru önergesi verildi. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

izmirde açılan şirket sayısı 2014 Haberi

izmirde açılan şirket sayısı 2014


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1 Eylül-30 Eylül 2014 tarihleri arasında İTO'ya 553 şirketin kayıt yaptırmasına karşılık, 206 firmanın kaydını sildirdiğini belirtti. Demirtaş, "Yeni kayıt yaptıran firma sayısının kaydını sildirenlerden yüzde 168 daha fazla olması, ikiye katlaması, kent ekonomisindeki hareketi göstermesi açısından son derece sevindirici" dedi. En çok şirketin İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu'nda kurulduğunu belirten Demirtaş, "Diğer sektörlerle birlikte inşaatla ilgili kurulan firma sayısı 140'ı buluyor. Yani İzmir'de kurulan her 4 şirketten biri inşaat sektöründe" diye konuştu. 


Liderlik inşaatta

En fazla firmanın 90 firma ile İnşaat, Yapım ve Onarım Grubunda kurulduğunu belirten Demirtaş, bu sektörü 33 firma ile Restoran, Cafe ve Eğlence yerleri Grubu'nun, 22 firma ila Bilişim Grubu'nun, 18 firma ile Mesleki, Bilimsel ve Teknik...