06 / 05 / 2024

izzet erişen

izzet erişen

İlkokul mezunu müteahhit İzzet Erişen'in Van Erciş'deki oteli 2 işçiye mezar oldu. İşçilerin davası sürürken Erişen yeni bir otel inşaatı için kolları sıvadı. Aynı yere yeni bir otel inşaa etmeye başladı

İzzey Erişen Van'da yıkılan otelinin yerine imarsız otel yapıyor!

Müteahhit İzzet Erişen'in Van Erciş'deki oteli 2 işçiye mezar oldu. İşçilerin davası sürürken Erişen yeni bir otel inşaatı için kolları sıvadı. Aynı yere yeni bir otel inşaa etmeye başladı. Üstelik imar izni olmamasına rağmen

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Borsa İstanbul’a en çok yatırım yapan ülke Katar oldu

Borsa İstanbul’a geçen yıl portföy değeri en çok artan yabancı yatırımcının geldiği ülke Katar oldu. Katar’ın ardından ikinci sırada ABD yer aldı. Birleşik Krallık ise 4 puan geriledi.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Asgari ücret Euro bazında en yüksek seviyesine bu yıl erişti!

Asgari ücret dolar ve Euro bazında en yüksek rakamlara erişse de Avrupa’da en düşük ücret olmaktan kurtulamadı. Türkiye’nin asgari ücreti Avrupa’da en düşük 5’inci ücret olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Bitcoin ile kira ödeme dönemi başladı! İlk kontrat imzalandı!

Pandemi ile büyük yatırımcılara erişen Bitcoin şimdi de konut sektörüne sıçradı. Bitcoin ile ilk kez kira kontratı yapıldı. İşte detaylar...

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi

Interbrand tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)’ araştırmasının 2023 sonuçları kapsamında Toyota, bir kez daha dünyanın en değerli otomotiv markası olarak seçildi. Toyota'nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara kadar yükseldi. İ

Bakan Uraloğlu'ndan ücretsiz internet müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Üniversiteler Arası Fikir Yarışması"nın tanıtım programında gençlerle buluştu.

O belediye lise mezunu itfaiye eri alacak! Başvurular ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunları arasından itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar paylaşılırken, başvuruların 6 Kasım-10 Kasım 2023 tarihleri yapılacağı öğrenildi.

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

izzet erişen Haberi

izzet erişen

Üstelik imar izni olmamasına rağmen. Erciş Belediye Başkanı Arapoğlu "Oteli kaçak inşaa ediyor; biz mühürlüyoruz o yine yapıyor" dedi.


İzzet Erişen’in Erciş’deki oteli depremde yerle bir oldu. 7 katlı otelin enkazında iki işçinin cesedi çıkarıldı. İşçilerin ölümü ile ilgili açılan davalar devam ederken İzzet Erişen’in aynı yere yeni bir otel inşa ettiği ortaya çıktı. Erciş Belediye Başkanı  Zülfikar Arapoğlu ise söz konusu otelin kaçak inşa edildiğini açıkladı.


Erişen, Van depremi sonrası Erciş'te yıkılan oteli ve ilçe merkezinde yıkılan apartmanı sonrası gündeme geldi. 5'i öğretmen toplam 7 kişinin ölümüne yol açan yapıların sahibi Erişen’in depremden hemen sonra inşaat faaliyetleri için kolları sıvadığı anlaşıldı.     


DAVA VE SORUŞTURMA DEVAM EDERKEN 


Erişen’in Van Gölü kıyısında kurduğu 7 katlı Grand Arsisa Otel’in enkazında iki çalışanın cesedi...