28 / 04 / 2024

japonların türkiye yatırımları

japonların türkiye yatırımları

Çelik sektöründe faaliyetlerine devam eden Japon Tokyo Rope Firması, Japan Stone, Japon Rüzgar Gücü Birliği ve Japon Rüzgar Enerjisi Birliği yatırım için Balıkesir ve Çanakkale'ye gelecek.

60 Japon firması Türkiye'de yatırım peşinde!

Asya, Ortadoğu ve Avrupa arasındaki uluslararası yatırımlarda hukuk, danışmanlık, pazar araştırmaları, insan kaynakları gibi hizmetlerinde köprü görevi gören Aksan Hukuk Bürosu, Japon şirketlerin Türkiye'ye yatırım yapmaları için zemin hazırlıyor

Muhammet Aksan: 60 Japon firması Türkiye'de yatırım için fırsat kolluyor!

Asya, Ortadoğu ve Avrupa arasındaki uluslararası yatırımlarda hukuk, danışmanlık, pazar araştırmaları, insan kaynakları gibi hizmetlerinde köprü görevi gören Aksan Hukuk Bürosu, Japon şirketlerin Türkiye'ye yatırım yapmaları için zemin hazırlıyor

Japon yatırımcılar Türkiye'de enerji, lojistik ve gıda sektöründe yatırım yapacak!

Geçen yıl 3.4 milyar dolarlık birleşme ve satın almanın 502 milyon dolarlık kısmını gerçekleştiren Japon yatırımcılar, bu yıl daha fazlası için Türkiye’ye gelecek. Öne çıkacak sektörler ise enerji, lojistik ve gıda…

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

japonların türkiye yatırımları Haberi

japonların türkiye yatırımları


Çelik sektöründe faaliyetlerine devam eden Japon Tokyo Rope Firması, Japan Stone, Japon Rüzgar Gücü Birliği ve Japon Rüzgar Enerjisi Birliği yatırım için Balıkesir ve Çanakkale'ye gelecek. Tokyo'da 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen ve Asya Pasifik Bölgesi'nin en önemli turizm fuarı olan JATA Dünya Seyahat Fuarı, 156 ülkeden 708 şirket, organizasyon, kurum ve kuruluşların katılımıyla Tokyo BigSight fuar alanında yapıldı. Fuara Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Balıkesir ve Çanakkale Kültür ve Turizm İl müdürlükleriyle birlikte katıldı. Ajans Japonya'da bir dizi temasta bulunarak Japonya ve Türkiye arasında iş ve yatırımı geliştirmek için çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. Japonya'daki firmaların Balıkesir ve Çanakkale'deki gelişmeleri yakından takip ettiği ve yatırım için bu kentlere geleceği kaydedildi



Yeni...