18 / 05 / 2024

JLL Türkiye Dünya Saati Uygulaması

JLL Türkiye Dünya Saati Uygulaması

JLL, iklim değişikliği ile mücadele etmek üzere, dünyanın en büyük küresel çevre hareketi olarak bilinen Dünya Saati Uygulaması’na, 200 ofisi ve Türkiye’deki projeleri ile destek oluyor.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

IMF'nin raporundan Avrupa çıktı! Türkiye düşüş yaşıyor

IMF, Türkiye ekonomisinin bu sene ile alakalı olarak ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan düşürüp yüzde 2,7’ye indirirken, önümüzdeki sene ile alakalı olarak büyüme öngörüsü 0,6 puan yükseltilerek 3,6’ya çıkarıldı. IMF mevzu bahis raporda, Avrupa’nın bu sene için ekonomik büyüme öngörüsünün 0,2 puan yük

Türkiye için sevindiren gelişme! Beyaz petrol fırsatı

Dünya genelinde ısınma ve tarım gibi birçok alanda kullanılan ve beyaz petrol olarak bilenen jeotermal enerji Türkiye'ye üst sıralara yükseltiyor. Jeotermal enerjide Türkiye, dünyada 7'nci Avrupa'da 1'inci sıraya çıktı.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler dünya ikinciliğini geri aldı! İki Türk firması ilk 50'de!

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde 1 yıllık aranın ardından 42 firmayla yeniden ikinci sıraya yükseldi.

Ayçiçekte heyecanlandıran indirim! Tüm dünya bundan etkilendi! Peki Türkiye’de Ayçiçeğe ne zaman indirim gelecek

Bitkisel yağ fiyatları ise son 10 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu fiyatlar birçok ülkede gözlenirken bu düşüş Türkiye'de hiçbir şekilde market raflarına ve pazarlara yansımadı. İşte detaylar…

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

JLL Türkiye Dünya Saati Uygulaması Haberi

JLL Türkiye Dünya Saati Uygulaması

JLL Türkiye, küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek üzere Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenlenen Dünya Saati Uygulaması’na bu yıl da destek vermeye devam ediyor. Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL’in, dünyadaki 200 ofisi ve Türkiye’de danışmanlığını yaptığı AVM projelerinde 28 Mart’ta ışıklar iklim değişikliği için kapatılacak.


“İklim Değişikliği ile Mücadele Etmek İçin Geçerli Nedenlerim Var!” sloganı ile 28 Mart 2015 Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında, dünyanın dört bir köşesinden yaklaşık iki milyar insan, iklim değişikliğine dikkat çekmek için dünyanın en büyük çevre hareketine katılacak.


JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı alışveriş merkezlerinden MalatyaPark Alışveriş Merkezi, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Atlantis AVM, Sanko Park Alışveriş Merkezi, Gebze Center, Zorlu Alışveriş Merkezi ve Galleria Aışveriş Merkezi...