02 / 05 / 2024

joe biden Amerikan Kurtarma Planı Yasası

joe biden Amerikan Kurtarma Planı Yasası

ABD Başkanı Joe Biden, Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde de onaylanan, düşük gelirli ailelere vergi indirimi ve kira yardımını da içeren destek paketini imzaladı.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

Gelişmekte olan ülkeler dolara alternatif arıyor! BRICS Amerikan Doları'nın egemenliğine meydan okuyor!

Gelişmekte olan ülkelerden oluşan BRICS grubu (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika), Amerikan dolarının küresel ekonomik sistemdeki üstünlüğüne karşı harekete geçerek alternatif arayışlarını hızlandırıyor.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Biden'dan yeni hamle geldi!

ABD Başkanı Joe Biden, yerli EV pil üretimi için 2,8 milyar dolarlık sübvansiyon sağlanacağını açıkladı.

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, ülkedeki benzin fiyatlarının hala çok yüksek olduğunu belirterek, bu konuda gelecek hafta duyuruları olacağını duyurdu.

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

ABD Başkanı Joe Biden'ın resesyonun 'çok hafif' de olsa mümkün olabileceğini söylemesi ile brent petrol varil fiyatı bugün düşmeye başladı. Peki 12 Ekim 2022 brent petrol fiyatı ne kadar?

Biden'den flaş açıklama! 

ABD Başkanı Joe Biden, benzin fiyatlarını galon başına 1,60 doların altına alabileceğini, ancak Rusya ve Suudi Arabistan'ın yaptıkları nedeniyle gaz fiyatlarının yükseldiğini söyledi.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Enflasyon Biden hükümetinin sonunu hazırlıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir ankete göre, vatandaşların sadece yüzde 1'i Başkan Joe Biden'ın ekonomi politikalarını "mükemmel" olarak değerlendiriyor.

ABD Başkanı Joe Biden'ın enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden'dan enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı. İşte Biden'ın enflasyona dair açıklamaları ve

joe biden Amerikan Kurtarma Planı Yasası Haberi

joe biden Amerikan Kurtarma Planı Yasası

ABD Başkanı Joe Biden, Senato ve Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilen 1,9 trilyon dolarlık Covid-19 destek paketini imzaladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; ABD Başkanı Joe Biden, Senato'dan sonra Temsilciler Meclisi'nde de kabul edilen 1,9 trilyon dolarlık Covid-19 mali destek paketi olan Amerikan Kurtarma Planı Yasası'nı imzaladı.

Tasarıyı imzalamadan önce Beyaz Saray'daki Oval Ofis’te açıklamalarda bulunan Biden, tasarının içeriğinin Demokratların, Cumhuriyetçilerin ve Amerikan halkının görüşlerini yansıttığını dile getirdi. Biden, “Ben ve çoğu insan bu tarihi yasanın ülkenin omurgasını yeniden inşa etmekle ilgili olduğunu düşünüyor. Bu ulusun çalışanlarına, orta sınıfa ve ülkeyi inşa edenlere savaşma şansı verdiğine inanıyorum” diye konuştu.

Söz konusu yardım paketi ile yılda 75 bin dolardan az kazanan Amerikalılara bir sefere mahsus bin 400 dolarlık çek verilecek, 4...