01 / 05 / 2024

JP Morgan Michael Feroli

JP Morgan Michael Feroli

JP Morgan, Fed'in çok yakın zamanda bir faiz artırımı yapmaya hazırlandığını savunarak, JP Morgan'ın ABD baş ekonomisti Michael Feroli; "Fed'in bu yıl yapacağı faiz artırımı sayısına ilişkin tahminimizi 2'den 3'e çıkarıyoruz." dedi.

Japonya'nın en yüksek gökdeleni "Mori JP Tower" açıldı!

Japonya'da inşaatı tamamlanan, ülkenin 330 metrelik en yüksek gökdeleni "Azabudai Hills Mori JP Tower" açıldı. 

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Morgan Stanley Merkez Bankası faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley ekonomistleri, TCMB’nin 26 Ekim'deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı.

Morgan Stanley'e göre politika faizi yüzde 40 olacak!

Türkiye'de hükümet yetkilileri ve farklı kesimlerle temaslarda bulunan Morgan Stanley ekonomistleri geleneksel politikalara dönüşün beklentileri iyileştirdiğini, ancak bazı zorlukların devam ettiğini belirtti.

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

Morgan Stanley'den yeni TCMB faiz tahmini

Morgan Stanley ekonomistleri TCMB'nin faizleri Ağustos ve Eylül aylarında toplam 250 baz puan artırarak politika faizini yüzde 20'ye çıkaracağı tahminininde bulundu. Ayrıca banka faizlerin daha yüksek seviyeleri çıkması gerektiğini savundu. İşte detaylar...

JP Morgan’dan tedirgin eden karar! Türkiye’ye yönelik enflasyon beklentisi yükseldi!

ABD merkezli uluslararası finans kuruluşu JP Morgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın dünkü faiz artırımı kararının ardından Türkiye için hem büyüme hem de enflasyon görünümlerini yukarı yönlü güncelledi.

Küresel piyasalar yönünü pozitife çevirdi! Altın dolar ve borsada son durum!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, ABD'de beklentilerin üzerinde yavaşlayan enflasyondan sonra pozitif bir seyir izlerken, ABD'de JP Morgan, Wells Fargo, Citi Group gibi bankalar ve BlackRock'ın 2. çeyrek finansal sonuçları da yatırımcıların odağında olacak.

Morgan Stanley, Ağustos'ta 500 baz puan artış bekliyor

Morgan Stanley tarafından bugün yayımlanan raporda, TCMB’nin politika faizini 2 toplantıda toplam 500 baz puan yükseltilerek yüzde 20'ye çıkarmasını bekleniyor.

JP Morgan Michael Feroli Haberi

JP Morgan Michael Feroli


JP Morgan, Fed Başkanı Janet Yellen'in Chicago'daki konuşması sonrasında faiz artırımı için beklentisini Mayıs'tan Mart'a çekti.


Yellen'in konuşmasının Fed'in çok yakın zamanda bir faiz artırımı yapmaya hazır olduğunun sinyallerini verdiğini savunan JP Morgan'ın ABD baş ekonomisti Michael Feroli, "Fed'in bu yıl yapacağı faiz artırımı sayısına ilişkin tahminimizi 2'den 3'e çıkarıyoruz. Faiz artırımlarının Mart, Haziran ve Eylül'de gelmesini bekliyoruz. Gelecek yıl için 2 faiz artırımı beklentimizi devam ettiriyoruz, ancak bilanço normalleşmesinin Haziran yedine Mart'ta başlamasını bekliyoruz" diye 

konuştu.


Milliyet...