12 / 05 / 2024

Kadıköyde yüksek bina sınırlaması

Kadıköyde yüksek bina sınırlaması

Keller VVilliams Cadde Bölge Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis karan ile İstanbul Kadıköy'e getirilen binalara 15 kat sınırını değerlendirdi.

Bankaların mevduat faiz oranları uçuşta! 32 günlük en yüksek faiz veren banka Mart 2024: 100 bin TL'si olanlar dikkat!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler en yüksek mevduat faizini araştırmaya başlamışken, bankalar mevduat faizlerini güncellemeye devam ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte banka banka 28 Mart 2024 mevduat faizleri...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Merkez Bankası enflasyonun neden yüksek olduğunu açıkladı!

TCMB’den neden enflasyonun yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. Tüketici enflasyonun tarihsel temmuz ayı eğilimine kıyasla yüksek bir artış yaşadığını paylaşan TCMB, bu gelişmede vergi artışlarının yanında, liradaki değer kaybının ve ücret artışlarının etkili olduğunu ifade etti.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Fiyat performans ürünü olan Vestfrost bulaşık makinesi yükselen ekonomik koşullardan dolayı çok tutuluyor. Hepsi burada ekonomik koşullara uygun size sunduğu Vestfrost bulaşık makinesi için acele edin. Peki Vestfrost BM 3010  buzdolabı ne kadar?

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Arçelik bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf, uygun fiyat fırsatı! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik otomatik kapı açma özellikli ve 5 programlı bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf imkanı sağlanıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kadıköyde yüksek bina sınırlaması Haberi

Kadıköyde yüksek bina sınırlaması


Keller VVilliams Cadde Bölge Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis karan ile İstanbul Kadıköy'e getirilen binalara 15 kat sınınnı değerlendirdi. Fikirtepe haricindeki tüm semtlerde geçerli olacak kat sınırı yasası Kadıkö/de fiyat artışına neden olacak. 



İstanbul kentsel dönüşüm çalışmalarının en yoğun yaşandığı bölgelerinin başında gelen Kadıköy'e getirilen kat sınırı ilçede kısmen de olsa fiyat artışına zemin hazırladı. 


Uzun yıllardır bölgenin uzmanı Keller VVilliams Cadde Danışmanı İnşaat Mühendisi Zafer Koksal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin aldığı 15 kat sınırının olumlu ve olumsuz yönleri olduğunu belirtirken; 'Bölgede yüksekliği fazla olan ve kentsel dönüşümle yenilenmesi gereken 12-13 katlı yapıların hak sahiplerinin yaşanabilecek mağduriyetlerinin giderilmesi açısından tekrar üzerinden düşünülmesi gereken bir konu olduğunu görüşündeyim. Hali hazırda mevcut ve deprem riski taşıyan yüksek katlı binaların yenilenmesi, alınan bu karar...