30 / 04 / 2024

Kahramanmaraşa modern bir imam hatip lisesi yapılacak

Kahramanmaraşa modern bir imam hatip lisesi yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

1 doların 5 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir bir açıklanan bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

1 doların 5 sonra ne kadar olacağı açıklandı... Bir bir açıklanan bu rakamı görenler gözlerine inanamadı... Hemen bakın...

1 doların 10 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir bir açıklanan bu rakamı görenlerin ağzı resmen kulaklarına vardı!

1 doların 10 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Bir bir açıklanan bu rakamı görenlerin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Emekli ikramiyelerinde son dakika müjdesi! Hesaplara yatacağı bu tarihi duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bakın

Emekli ikramiyelerinde son dakika müjdesi geldi. Hesaplara yatacağı bu tarihi duyanın resmen ağzı bir karış açık kaldı... Hemen bakın...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Kahramanmaraşa modern bir imam hatip lisesi yapılacak Haberi

Kahramanmaraşa modern bir imam hatip lisesi yapılacak
Okula Tenzile Erdoğan'ın adı verilecek Kahramanmaraş'ta alt ve üst yapı yatırımları kadar sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veren Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımları halkasına bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir, Dulkadiroğlu ilçesinin Yahya Kemal Mahallesi'ne dev bir eğitim kompleksi yapmaya karar verdi. Projesi hazırlanan ve temeli kısa sürede atılacak olan imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın adının verileceği bildirildi. 


 "BÜYÜK HEYECAN İÇİNDEYİZ" 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonun yapımına kısa sürede başlanacağını belirterek, "Beş yıl önce ebediyete intikal etmiş olan saygıdeğer merhume hanımefendi Tenzile Erdoğan'ın adını yapacağımız tesise vereceğiz. Belediyemizin eğitim yatırımları bakımından en büyük hizmeti olan eğitim kompleksini Dulkadiroğlu ilçemizin Yahya Kemal Mahallesi'ne inşa edeceğiz" dedi. 14...