03 / 05 / 2024

kale ışıltılı boya

kale ışıltılı boya

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Meteoroloji uyardı! Gece geç saatlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğün tarafından yapılan açıklama kapsamında, bu akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla'da yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi.İşte haberin ayrıntıları...

11 il için turuncu kodlu uyarı verildi! Çok acilen buraya bakın!

AFAD tarafından 11 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak nedeniyle "turuncu kod"lu uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Blue Diamond'ta fırsat günleri başladı! Pırlantada net yüzde 50 indirim fırsatı! Blue Diamond 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Blue Diamond ışıltılı pırlanta fırsatları kampanyası birbirinden şık pırlanta modellerini kapsıyor. Pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta küpe ve pırlanta bileklikler yüzde 50 indirim fırsatları ile satışa sunuldu. İşte Blue Diamond 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Koçak'tan dev fırsat! Pırlantada net yüzde 50 indirim! İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta kolye, pırlanta set ve altın bilezik koleksiyonları ile sizlere stilinizi en ışıltılı ve şık haliyle tamamlama ayrıcalığı tanıyan Koçak'ta net yüzde 50 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Avrupa’da emlak balonu! Şehirler boş kaldı!

Kovid-19 pandemisi emlak sektörünü de etkiliyor. Avrupa'nın ışıltılı şehir merkezlerindeki lüks evlerin çoğu boş kaldı. Metrekaresi 15 ile 45 Euro'ya kiralanan evlerin birçoğu boş halde.

Home office hayatı nasıl etkiliyor?

Koronavirüs ile beraber çalışma hayatlarına evlerinden devam eden beyaz yakalılar ofislerinde yaşadığı gürültülü ortamı evlerinde arıyor.

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İstanbul'da 18 evin çatısı uçtu!

İstanbul'da özellikle Boğaz'ın etrafında etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına nedeniyle 18 evin çatısı uçtu.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

kale ışıltılı boya Haberi

kale ışıltılı boya

Kale Boya, metalik dokuya sahip iç cephe boyası İs7anbul Orion ile tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri sunuyor. İlhamını gökyüzünde parıldayan yıldızlardan alan İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. 


Işığa ve bakış açısına göre değişen efektlerle büyülü mekanlar yaratıp, binlerce renk seçeneği sunan ‘İs7anbul Orion’, fırça ile rahatlıkla uygulanıyor. 


Kale Boya’nın binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştirdiği ‘İs7anbul Orion’ ayrıca içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. 


Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, ‘İs7anbul Orion’ ile zengin dekoratif seçenekler sunuyor. ‘İs7anbul Orion’, modern evlerden kafelere, özel mekanlardan otellere kadar estetiğin ön planda olduğu her noktada kullanılabiliyor. 




Kale Boya İs7anbul Orion, kale ışıltılı boya, kale İs7anbul Orion,İs7anbul Orion...