05 / 05 / 2024

Kalekim Dolgulu Astar

Kalekim Dolgulu Astar

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

ŞOK’ta yılın indirimleri başladı! Klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’tan yine rafları boşaltacak hafta sonu indirimi geldi. Buna göre, klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Astarı yüzünden pahalıya geliyor! Restoranlarda ‘kuver’ kazığı!

Bazı restoranların yemek servisinden önce masaya koyduğu ekmek, su ve tereyağı gibi kalemler karşılığında aldığı ‘kuver’ bedeli tüketicileri çileden çıkarıyor. Üstelik bazen sadece iki çay için bile ‘kuver’ sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden hesabı ödemeden önce faturaya dikkatli bakın!

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

Evini ve iş yerini kiraya veren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kira geliri beyanında bunlara dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Kiraz, bugünkü köşesinde kira geliri beyanını kaleme aldı. İşte Abdullah Kiraz'ın 'Astarı yüzünden pahalıya gelmesin aman dikkat' başlıklı yazısı...

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim Dolgulu Astar Haberi

Kalekim Dolgulu Astar

Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik üzeri seramik uygulamaları için en ideal çözüm olarak sunduğu ‘Dolgulu Astar’, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 


Tadilat korkusu bitiyor

Tadilat yaptırmak isteyen ancak evinin kırılıp dökülmesinden ve sürecin uzamasından korkan ev hanımlarının yanı sıra, sektör profesyonellerinin de hayatını kolaylaştıran ‘Kalekim Dolgulu Astar’, güçlü performansıyla öne çıkıyor. 


Balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için de ideal bir malzeme olan ‘Dolgulu Astar’, prüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için prüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini...