11 / 05 / 2024

Kanal İstanbul toplantı tarihi

Kanal İstanbul toplantı tarihi

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Visit İstanbul” web portalının tanıtım toplantısında İstanbul ile ilgili konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul'a da değindi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o konuşması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Ülkemizin jeopolitik konumu...

Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle de ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul tepkisi!

Trabzon'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin hiçbir bilimsel ve akli tarafı olmadığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul'un zemini ile ilgili iddialara yanıt!

AK Parti Gençlik Kolları MKYK toplantısına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye, Kanal İstanbul'a kavuşacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısına katıldı, burada açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, Kanal İstanbul'a CHP'ye rağmen kavuşacak" dedi.

Ümit Özdağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclisteki basın toplantısı sırasında Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

Karayolları 71. Bölge Müdürleri Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma  Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul Projesi için hazırlıkların tamamlandığını kısa süre içerisinde projeye başlanacağını açıkladı. 

Kanal İstanbul Boğaz'daki egemenliği güçlendirecek!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Değerlendirme Toplantısı'nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul Orta Koridor'un bileşeni olacak! 

Ankara Sanayi Odasının (ASO) Mart ayı meclis toplantısında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne dair yeni açıklamalarda bulundu. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

GDAÜ Ulaştırma Bakanları Toplantısı'na katılan  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Kanal İstanbul ile rezerv konutlar üretilecek!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplantısında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul toplantı tarihi Haberi

Kanal İstanbul toplantı tarihi

Kanal İstanbul projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış olup, Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştı. ÇED süreci 26 Şubat'ta başlayan Kanal İstanbul için Halkın Katılım Toplantısı düzenleniyor.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla yapılacak toplantı 27 Mart 2018 Salı günü gerçekleşecek.

2011 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “çılgın proje” olarak açıkladığı Kanal İstanbul projesi, 45 kilometre uzunluğunda olacak. 

Proje ile İstanbul Boğazındaki aşırı baskının azaltılması, muhtemel bir deniz kazası sonrasında yaşanabilecek olayların önlenmesi ve dolayısıyla İstanbul Boğazının seyir, can, mal ve çevre güvenliği sağlanacak.

Kanal İstanbul toplantısı nerede, saat kaçta?

Kanal İstanbul toplantısı, Arnavutköy Belediye Başkanlığı Kültür Merkezi Binası'nda yapılacak. Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı saat 13:30'da başlayacak. 

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde...